ännu ännu mer

Det var ju roligare än vad jag trodde det här med att önska presenter. Jag har sånt otroligt shoppingsug men då ekonomin inte tillåter några som helst inköp så stillar jag mitt begär genom att skriva ner allt Freja (jag) vill ha här. Här kommer lite kläder (strl 80 eller 86). 
Lindex: tröja, byxa, leggings, byxa, och hårband.

Kappahl: Jumpsuit och pyjamaser.

H&M: Tröja, kofta, kofta, kofta, leggings, klänning, klänning+leggings, förvaringskorg och nappar.

Sådärja, nu har ni lite att bita i! Snart kommer det nog en leksaksönskelista också!

fler tips

Jag kommer på mer och mer som Freja behöver och eftersom det snart är dags för födelsedag så lägger jag ut det vi önskar oss här innan jag köper allt själv. Det är oftast mitt problem, jag berättar för folk det jag önskar mig sen slutar det alltid med att jag köper det själv för att jag är så otålig. Nåja, det här bordsunderlägget och den här tallriken (den rosa!) med tillhörande skedar. Dessa bestick får också gärna komma hem till oss!

på frejas önskelista

Nu tror jag att alla inbjudningskort till Frejas kalas ska vara framme hos gästerna och många har undrat vad hon önskar sig. Den lilla ettåringen. Böcker, Astrid Lindgren-filmer, badleksaker, kläder i strl 86, (82 på Zara), presentkort, något pedagogiska leksaker är några tips, både Freja och vi föräldrar tackar och tar emot precis allt och inget. Presenter är såklart inget krav för att få komma på kalas, men till er som undrar är det här lite tips. Jag själv tycker att det är jättesvårt att köpa presenter till barn i den här åldern. 
Alla dessa finisar kommer från Zara!

RSS 2.0