bara information

min laddare till datorn har gått sönder, så jag har varit datorlös i typ hundra dagar
är i östersund och laddar mina egna batterier
umgås med mina fina hjärtan hela tiden och jag mår bra
har fått fina julklappar och försenade födelsedagspresenter
ebba white, någon som känner igen det namnet?
hon var med i idol och hade kanske den bästa rösten ever!
erica har fixat så att ebba ska spela in min favvolåt med regina spektor!
huuuur coolt?! tänk när ebba blir känd liksom. då kan jag säga:
hon har spelat in en låt till mig!
hähä!

fortsättning på dag 17 – mitt favoritminne

Här kommer lite fler favoritminnen i videoform.
Riga, Månsåsen, Studenten osv

då skulle jag skriva brev med penna igen

Matta naglar! NICE!

nya ringar!


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag minns inte någon av mina födelsedagar särskilt bra. Min tjugonde minns jag ju förstås men den kan jag absolut inte kalla min favoritfödelsedag. Nitton minns jag också, då var jag och några av mina närmsta vänner i Månsåsen, men den är nog inte heller en favorit. Nä. Arton får det bli. När jag fyllde arton hade jag fått se mina vänner lagligt gå in på krogen i ett år. Äntligen var det min tur! Hela dagen var hur mysig som helst, jag praktiserade i en butik då och där bjöd de på tårta och så fick jag lite presenter av dem. På kvällen samlades alla brudar hemma hos mig och kvällen var craaazy!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Den här är riktigt svår! Jag har en miljon fina minnen. Hur ska jag kunna säga ett enda? Såhär gör vi; jag radar upp lite olika minnen så får ni ta del av flera. Kul va?

Frankrike.
Vi åkte dit med konfan 2006. Meningen med hela veckan var väl att vi skulle få en inblick i hur man lever där. Det fanns en miljon regler. MOSE (Måns, Oscar, Söder och jag) var på plats och hur många regler tror ni vi höll? Vi fick gå på samtal nästan varje dag om hur dåligt vi skötte oss, ledarna och religiösa människor runt omkring oss skämdes över oss. Man fick t ex inte sola i bikini, man var tvungen att vara i kyrkan ungefär tre gånger om dagen (en timma varje gång!), man fick inte gå utanför vissa gränser, man fick inte vara full, man fick inte vara vaken längre än till elva, man fick inte ha vissa kläder i kyrkan, man var tvungen att städa/diska/hjälpa till med massa saker varje dag, man åt skitäcklig mat, man fick gå på vidriga toaletter osv. Listan kan göras lång av dåliga saker med den här resan. Vi åkte buss till och från Frankrike så totalt var vi borta i ungefär tio dagar (jag gjorde inte nummer två på hela resan). Trots allt det här var det så himla kul! Jag minns att det spöregnade första dagen vi var där, samma dag som alla tält skulle sättas upp. Ja, vi bodde i tält. Allt var ett helvete och jag längtade hem direkt! Men allting vände, vi började skita i alla regler, vi solade i bikini, vi var uppe hela nätterna, vi drack vin och sket i allt vad städning och diskning hette. Vi gjorde bort oss på alla kyrkmöten, vi var högljudda när man skulle vara tyst osv. Vi hade kul! Riktigt kul! Och den sista bilden visar en riktigt fin stund vi faktiskt hade i kyrkan. På en ljusmässa. Det var en stoooor, stor kyrka, där alla satt på golvet (fanns inga stolar eller någonting). Det var sjukt mycket människor och alla fick ett varsitt ljus, där lågan började hos en person och sen bara fortsatte runt i hela kyrkan. Det var fint!

Studenten.
Det behövs väl ingen närmare förklaring till varför hela studenttiden är ett favoritminne? Den här bilden visar mig och mina klassbrudar innan mösspåtagningsbalen. Gälet hur lycklig man var under den här tiden!

Fest i Månsåsen.
Det här är en helg man nog aldrig kommer att glömma. Ett gäng sköna människor åkte upp till min stuga och festade. Mer än så behöver inte sägas, vi hade det så jävla gött! Tror varenda person som var med vill göra om det, och jag vet flera som vill följa med och göra samma sak. Det var faantastiskt! Helt fantastiskt. Igenigenigen!!

London.
Åkte till London med Karin, Malino och Mallan för att dels utforska staden och dels hälsa på vår vän Paula som bodde där då. Det var en fin resa med fina människor!


Nu orkar jag inte nå mer, men minnen finns det kvar gott om. Men nu vet ni iaf lite.

en tjej som behöver jul och ledighet i östersund


det ska ju synas att man fyllt 20

Man känner sig vuxen när man får vinflaskor i julklapp av föräldrar på jobbet och när man ensam, en fredag kväll sitter och delar en flaska rött med sig själv. Men jag njuter av att vara tant för en kväll. Eller det kanske inte är tantigt? Jag skyller iallafall på att jag är helt slut! En veckas hårt arbete och bara tre och en halv dags jobb till jul. Jag kommer somna tidigt ikväll!

drar på julkonsert med snorig näsa och feber

Handels har en julkonsert med luciatåg och sånt. Oscar är såklart med och sjunger så det går faktiskt inte att missa. Hööörssss!

inte en bra dag

Igår när jag gick och la mig så tänkte jag: Imorn ska jag tända ljus, kolla på lucia på tv:n och ha en riktigt mysig morgon med mig själv. I morse vaknade jag och undrade vart min mobil var, inser gansa snabbt att jag har tagit den i sömnen och stängt av larmet. Klockan var 07:55 när jag tittade på den. Men yes! Det var den morgonen det. Till råga på allt så var det viktigt att befinna sig på jobbet i tid eftersom vi skulle ha luciatåg och föräldrarna skulle komma senast 08:15. Det var liksom bara att resa sig, klä på sig, borsta tänderna och sen kuta. Jag var framme på jobbet 08:05. TIO MIN! Helt otroligt. Barnen var så himla fina i sina lussekläder och de sjöng riktigt fint. Sen fortsatte dagen riktigt uselt, min förkylning blev bara värre och värre och som om det inte vore nog fick jag världens magknip som satt i från lunch till att jag kom hem. Just nu ligger jag och fryser ihjäl i soffan med snorpapper över hela vardagsrummet. Livet känns himla fint just nu :)

Sen vill jag bara tillägga att jag inte förstår hur man kan välja att inte titta på Svenska Hjältar ikväll. Vilka fantastiska människor, jag grät redan tio minuter in i programmet. Men så är jag rätt mesig också. Nä, men allvarligt. När jag ser sånt här så undrar jag hur jag själv hade reagerat i samma situationer.

Dag 16 – Min dag

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Hehehe. Jag vaknade runt 10 av att solen sken in genom mitt fönster. Det var en härlig morgon att vakna till måste jag säga! Känns som att jag inte har sett solen på flera år. När jag tagit mig upp plockar jag ihop mitt hem, städar lite inför besök av mina kära. Slötittar på reprisen av idol och väntar in mina gäster. Tillslut dök Emma och Oscar upp och de sjöng ja må hon leva väldigt vackert. En stund senare kommer Karin och så fikar vi lite rulltårta, ballerina och lussebullar. Det var trevligt och vi hade en mysig stund tillsammans. Emma och Oscar åkte lite senare och Karin stannade till middagen då vi köpte en kebabrulle. Hon gick när jag behövde kolla på reprisen av bonde söker fru. Och sen dess har jag bara chillat, pratat med Lizette och  längtat hem. Nu är det nära! En otroligt bra och skön födelsedag/bakisdag. Tack för den, tack för alla gratulationer och tack för presenter :) PUSS!

firade två födelsedagar med bowling



Hade en riktigt trevlig kväll igår med middag och massor av vin hos Sanna. Sen bowlade vi och det var skitkul. Jag kom sist. Såklart! Men en riktigt, riktigt trevlig kväll var det och det tackar jag för!

vad fort allt går

I torsdags kom desirée och hannes till Stockholm. Vi har haft det mysigt med vin och sånt där. Dom åkte hem idag meeen vi ses snart igen för snart är det jul. Ikväll står det middag, vin och bowling på schemat, i like!
Ha, imorn fyller jag 20. Tjugo år.
Nu måste jag börja betala vuxenpriser på allt.

mina fina fruar

igår fick jag öppna en födelsedagspresent från mina lovers. titta vad fint! nu har jag alla tillsammans i lägenheten jämt! helt underbart! <3 TACK!

och jag låtsas hellre hela livet för att behålla det här

Haha alltså åh.
Jag hatar när man kommer hem från jobbet, äter middag och sen tänker att man kanske ska vila ögonen en stund. Det är ju ändå några timmar kvar tills bonden börjar liksom. OCH SÅ VAKNAR MAN TIO ÖVER NIO. Så himla drygt :(( Missade hela programmet...
Sen är det skit eftersom jag förmodligen inte kommer kunna somna när jag går och lägger mig. Fast jag är skittrött. Eller jättetrött. På jobbet får man inte säga "skitgott", "skitbra", "skitroligt" osv. Jag blir rättad nästan hela tiden. Har ni tänkt på hur ofta man säger något med skit i början? Eller det kanske bara är jag.

Pappa ringde iallafall och skulle berätta att det kommer komma ett stort kuvert (som kanske inte ens kommer rymmas i brevlådan...) till mig imorn eller på fredag, som jag måste öppna på söndag... LOL! Hur ska jag klara det då?? Jag är känd för att vara en nyfiken jävel. Men jag ska klara det. Jag ska det.

Bara för att jag sovit i några timmar nu så känns det precis som att det är tidigt på morgonen nu, jag är nästan redo att börja gå till jobbet. Varför skulle jag ens vila? Så himla skitdumt.

om det inte finns himmel fredrik, varför föddes man snäll?

haha alltså åååå.
var bjuden på julbord på värsta flotta stället av jobbet ikväll.
det var show och skitmycket mat såklart.
och vad händer? karin säger: ååh, det här var gott! smaka!
jag ba: okej
tar två tuggor. stannar upp. känner hur det kliar.
är det nötter i köttet???
jaaa..
okej. får panik, gråter lite, det svider, kliar och gör ont.
går till toaletten och låter karin hålla mitt hår när jag spyr rosa spya.
en snäll dam hade allergitabletter i sin väska. jag hinner se hela showen och åt fruktsallad.
men medan alla mina arbetskollegor är mätta och belåtna efter en stor, god julmiddag sitter jag nu här och är hungrig. dåligt!!!!
hade annars en myyyycket trevlig kväll med mina fina kollegor :)

det finns en sorglig lycka i att aldrig mer va ett med de som vet precis vem du är

jobb om 13 minuter. måste nog gå nu!
julbord ikväll. juuuuul

jag ska dansa fastän hjärtat brister

alltså, finns det något värre än att kliva upp ur världens varmaste och skönaste säng? tror ibland inte det. jo att tvätta förstås..
men nu är jag less på att frysa. jag vill till något varmare. bara för några dagar alltså. tur att det faktiskt planeras en tripp i januari. det om något skulle vara behövligt! den här veckan kommer gå fort, som alla andra veckor då. ikväll har jag möte på jobbet, imorn ska vi på julbord, på onsdag.. okej, händer ingenting speciellt än så länge, på torsdag kommer desirée och johannes och de stannar tills på lördag. på lördag ska jag ut och fira att jag fyller 20 och på söndag ska jag bjuppa på tårta till de som kan och vill! wohoooo. alltså, julen och hemresa närmar sig med sånna jävla kliv. helt underbart! det värsta är att julen kommer gå lika fort den också. men det får bli ett senare bekymmer! ha en bra dag. puss!

Dag 15 – Mina drömmar

Jag vet, det har tagit längre tid än vad det borde med dag 15. Meen alltså. Den här dagen, mina drömmar, känns bara dryg. Vad har jag för drömmar? Jag vet faktiskt inte! I hela mitt liv (eller sen jag var tretton) drömde jag om att bo i Stockholm (haha stooora drömmar tjejen har!) och det gör jag ju nu. Sen är en dröm att en dag utbilda mig till något coolt. Vad vet jag inte än, det har jag inte kommit på. Självklart drömmer jag om att resa jorden runt och få uppleva massa olika kulturer och människor. Jag drömmer om ett rätt vanligt liv. Ett bra liv. Med man och barn. Kanske en hund. Eller ja! En hund. Som ska heta Jörgen. Jag drömmer om att bo i en liten Bullerby-by med sex stora hus, stoora åkrar och skogar runt omkring tillsammans med mina fruar, deras män/kvinnor och barn. Sen har jag även drömmar om att det ska bli fred på jorden, att folk ska sluta bråka, sluta ha fördomar osv.

berätta för mig om det är sant, att din hud är doppad i honung



Får jag träffa dig ikväll?
Jag har ingen anledning till det
Tänkte först gå runt den, tänkte råka springa på dig

Men nu är är det bara så
Att jag orkar inte göra så
Antingen så vill du träffa mig eller så vill du det inte

Vill du det inte så går jag nog heligt ur det
När man var liten föll man jämt
Men nu ska det vara så jävla hemskt

Så fastän du kanske bara säger ja för att vara snäll
Får jag träffa dig ikväll?

Får jag gå precis så nära
Att min axel stryker vid din arm
Jag vill inte verka jobbig eller så men jag är varm
Du ser kall ut

snälla kom närmre

Nu har Paula lämnat mig för Östersund. Parasit-staden. Haha! När man inte bor där längre så är det tillåtet att skratta åt er. Alltså, bajs i vattnet? Ni måste liksom koka vattnet innan ni kan använda det. Jag skulle nog inte palla det. Meen, jag kan inte skratta åt er så länge till för snart åker jag hem och tvingas koka mitt vatten jag också. Skitstad! Nåja. Tur att den har fina människor i alla fall.
Idag är det andra advent och om en vecka fyller jag år! Tänk att jag också skulle få fylla tjugo va?! Vilken grej! Jag kommer också få befinna mig på bolaget. För det är väl enda skillnaden va?
Säkert! spelas konstant just nu. Jag har ju alltid älskat Annika, men för att förstå hennes låtar krävs det att se henne live. Man upptäcker så mycket nytt i varje låt då. Hennes nya skiva har jag inte alls förstått mig på tills i fredags. Nu förstår jag allt! Hon är så jävla bäst.

Till något annat: Jag har köpt lite födelsedagspresenter/julklappar till mig själv. En ringdisplay som rymmer 70 någonting ringar och två ringar! Tycker att jag förtjänar mycket presenter i år så jag kommer nog åka in till stan och handla lite mer. Till mig själv alltså.

vuxenpoäng

Idag när jag städade så upptäckte jag att min blomma hade dött. Fällde några tårar men nu har jag köpt en ny myycket finare! Titta så gulligt det blev:

just nu

Jag och paula myser till så mycket bättre.
Med mys menar jag två osociala tjejer som sitter med en varsin dator i knät och konverserar via facebook.
I like it.

Kyss mig så att nånting händer, slå mig så nånting blöder

Igår var jag på Säkert! med Emma och Lina. Det var magiskt som vanligt! Annika är en jävla gud på scen. Tack för den födelsedagspresenten syster! Kunde verkligen inte bli bättre! När jag kom hem slocknade jag direkt och sov ut i tolv timmar, så jäkla behövligt! Sen jag vaknade har jag städat. Och då menar jag verkligen städat! Så nu luktar det citron i hela lägenheten och jag ser inte ett dammkorn eller ett smuts någonstans! Jag har bytt sängkläder och bytt ut mina blommiga soffkuddar till lite mer juligt bruna kuddar. Om någon timma kommer Paula till Stockholm för att övernatta hos mig. Det ska bli mysigt! Och tiden fram till jul kommer gå så himla fort, nästa vecka kommer min Twinny och Johannes, sen fyller jag år och sen äre typ bara en vecka sen åker jag heeem! ÅÅÅÅÅ vad jag längtar!

Dag 14 – Mina vänner

Seriöst, jag tänker hoppa den här dagen! För alltså.. menar ni att jag ska skriva något om alla mina vänner? Eller lägga in bilder på dem? Nääää. Det orkar jag inte. Så därför hoppar jag denna! Hörs imorn med nästa intensivbloggning då jag ska skriva om mina drömmar. Tufft!

RSS 2.0