idag har jag sovmorgon

till klockan 06:40! så himla härligt. eller? nää. vet ni? den här morgonen är den jag har varit tröttast på under hela veckan! och då har jag ändå stigit upp 05:40 varje dag.. nu är klockan 07:11 och jag borde sminka mig, äta, borsta tänderna och jaa.. allt man borde göra på morgonen. men jag ORKAR inte. mina ögon hänger. kanske borde koka kaffe. det har jag också alltid haft energi till att göra direkt efter uppstigning! men nu? jag vill bara sooova!<

eftersom jag har en timmas sovmorgon idag så betyder även det att jag ska jobba en timma längre. det betyder också att jag slutar klockan fem, vilket betyder att tunnelbanor, bussar och lidingöbana säkerligen kommer vara överfyllda av människor som precis slutat jobbet. men är det drygt eller?! jaaaa. igår var jag med mina barn på badhuset förresten. det var kul och de var så himla duktiga! :) idag ska vi till skogen och ungarna har med sig matsäck! wihooo. snart är det helg och ikväll får jag se lägenheten! byebye

försöker att inte tänka på det men fan vad jag saknar dig


första dagen

det gick ju fint det där! barnfri dag idag med planering och sushi till lunch! imorn börjar allvaret med alla barn och särskilt mina småpojkar. ska bli hur kul som helst att få träffa dom. längtar stört mycket tills jag får lägenheten och kan flytta in. nu måste jag alltså resa i 50 minuter för att ta mig till jobbet och från lägenheten tar det fem minuter att gå. sköönt då!

god morgon

klockan är 07:00 och jag har varit vaken i 45 minuter. på hösten gillar jag att kliva upp tidigt. det är liksom inte för ljust och inte för mörkt då. det är en mysig årstid. jag blev iallafall klar på 45 minuter idag. behöver inte gå härifrån förrän om 20 minuter så det är skönt. då kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro. däremot måste jag köpa ett SL-kort idag, har varit så jävla lat i helgen så jag har inte tagit tummen ur och gjort det. dumt! lovar att de inte ens säljer månadskort på pressbyrån vid slussen. blööh, då får jag köpa en mobilbiljett för 18 spänn. JAJA. önska mig lycka till på den första dagen på mitt nya jobb då :)

you asked me to come home soon

söndag! i morgon börjar jag mitt nya jobb. himla spännande!
har inte så mycket att berätta för tillfället. stod bakom jonas gardell i kön på ica nyss. fan vad snobbig han var! bråkade om fem kronor! nåja. ensam mamma söker ikväll!

det har inte ens gått en dag och jag saknar er redan


idag flyttar jag till stockholm

idag flyttar jag till stockholm. åker bil hela dagen. hejdå!

i morgon flyttar jag

ja, nu borde jag ju vara färdigpackad och redo till 100 procent. är jag det? njaa! som vanligt har jag inte packat klart och allt är mest bara kaos tycker jag. men jag har några timmar på mig i morgon bitti också!

idag har jag tvättat och packat och rensat. träffat desirée en stund och sen middag och häng med lizette. fint! för övrigt så hittade jag mitt örhänge som jag har i tragus (fliken i örat) idag! den försvann en natt för typ en vecka sen och jag trodde ju att den åkt ner på golvet och ner i någon spricka mellan träet. i samband med detta så fick jag vatten i örat som ett lock som vägrade släppa. idag när jag fönade håret så kände jag hur locket försvann och ut kom mitt smycke. haha! det har alltså legat någonstans inuti örat. jag har ju liksom varit där med både tops och finger för att få slut på locket som jag hade, men inte kände jag något smycke då heller! HAHA!

det börjar närma sig

nu är det faktiskt torsdag, så jag flyttar i morgon!! spännande, vemodigt och sjukt kul på samma gång! idag har jag packat massa kläder, sängkläder, nagellack osv. hehhe. imorn ska jag tvätta från 12-10. haha! kul dag! men lätt värt att ha tvättade täcken, kuddar och allt sånt där som aldrig annars tvättar. sen ska jag äta middag med min liz! och såklart packa ännu mer. har såklart minst hälften kvar att packa. men det ordnar sig! :) nu äre god natt!

skype



Övar på vårt distansförhållande.

skype



Övar på vårt distansförhållande.

i'll come back

dålig uppdatering nu nära flytten. idag har jag hunnit vara hos frissan, besökt elgiganten, rensat bland filmer osv, åkt bil och fikat med desirée, karin och malino och sen ätit middag och kollat på idol med erica plus en lång och fin biltur runt krokoms kommun. sista gången jag såg henne innan flytt också. tungt! men vi ses snart igen ändå! :)

i morgon är det inte mycket annat än rensning och packning som står på schemat. kommer bli svårt att packa saker som måste med ner på fredag och det som kan komma ner den sjunde när mamma och pappa kommer ner med allt (säng, tv, bord, stolar osv). får ju inte lägenheten förrän den första, så tills dess ska jag bo hos emma. och den andra okt ska jag på ikea och köpa en bäddsoffa, så då kan jag ju i allafall sova i lägenheten!

lukas

Idag åkte jag och min kusin och hennes son Lukas till Hammerdal för att fira vår gammelmomma som fyller 91 och vår kusin Marielle som fyller 14. Det blev en spontantripp som jag uppskattade väldigt mycket! Lukas är verkligen världens sötaste unge. Helt underbar!

lite mer



Kaffekoppar, glöggmuggar och ljusstakar.

världens snällaste mamma

Har fått så himla mycket saker av mammi inför flytten. Här gör hon om ett par skitfula stolar så att de ska passa mig. Blev hur söta som helst tycker jag! Nu är det bara att hoppas på att lägenheten har vita väggar! Hihi!

valvakar

vilken jävla skön dag jag har haft idag. vaknade upp hos björn med desirée och johannes. drog hem och träffade karin. åt och åt. lagade den godaste fläskfilé jag någonsin gjort (okej, har inte gjort så jävla många i mitt liv men bra blev den, tack karin!) och sen åkte jag till ås till min finaste vän lizette för kaffe, massamassa prat om det ena och det andra! lika bra varje gång! och nu ligger jag i sängen och valvakar. är inte stolt över sverige som låtit sd få en plats i riksdagen.

i morgon ska jag åka till en av mina kusiner (en av alla fyra!!) och mysa lite med hennes bäbis och få en lycka-till-kram nu innan jag flyr östersund. det blir fint! och sen ska jag träffa pulan en sväng, hoppas att hon hinner stanna på en kopp te och sen måste jag rensarensarensa! försökte börja rensa idag igen och fick till en halv påse skräp. en halv påse!! dumt elin! nää.. har ju några dagar till på mig som tur är!

nä, nu blir det någon timme till av vakande sen får jag äntligen sova! hörs imorn,pöss.

idag ska vi välja

jag har röstat. ikväll blir det spännande! mest för att se om sverigedemokraterna tar sig in eller ej. sen tror jag att moderaterna vinner, men hoppas såklart inte på det. heja mona!

I veckan blir det fullt upp känner jag! Har massa hejdåträffar och en jävla massa packning och en hel del tvätt att ta i itu med. Kuuul! Längtar tills allt är på plats i lägenheten! Ikväll ska jag träffa lizzielove, vilket jag inte gjort på sju hundra år. det blir mysigt <3

nu är det lördag

har haft en myspyskväll med erica. idol och prat osv. finfint!

Imorn ska jag till månsis för att hitta grejer (bord, stolar osv) som ska med flyttlasset till stockholm. sen på kvällen äre fäääst at my place. alla som vill får komma. not. tjaaaarååå

bröllopslåt igen



Vi testade att spela in låten när jag sjunger verserna. Haha! Måste erkänna att min och Emmas röst låter likadana! När jag lyssnar på den här så tror jag att det är hon som sjunger. Jämför själva!

dagens handling

Dessa skulle kosta 159:- men när mami skulle betala så hittade hon av en slump någon slags rabatt i plånkan som hon inte visste att hon hade. 9:- gick dem på tillslut. Rätt hyfsat!

idag är en lång dag

08:45 var klockan ställd på. upp och hoppa, dusch, frulle osv. sen iväg till maxi med des för att förtidsrösta! det var svinkul! :D

När vi var klar där så åkte jag till stan och träffade mor för shopping. Och som vi shoppade! Heeerregud vad grejer. Leggings, två par skor, papperskorg till toan, tvålpump, grytlappar, kökshanddukar, datorsladd, visp, bestick, knivar, hastrull, hårfön, elvisp, smörknivar, vinöppnare, tandborstar, skurmopp osv osv. Ska visa bilder strax!

jo förresten

det är ju en tvåa jag har fått tag på så om någon är sugen på att flytta till stockholm men inte har något boende så kan jag lätt dela den med någon. hyran är inte sådär jättekul att betala ensam. tänk på saken vettja!

för sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

idag har varit en bra dag. fick ju som sagt reda på lägenheten som visade sig vara på 47 kvadrat. inte illa! har även diskuterat hur vi ska få ner alla mina grejer till stockholm och kommit fram till ett flyttlass. har rensat i en hylla och som det verkar nu kommer jag aldrig orka rensa allt som måste rensas. fan vad mycket skit man samlar på sig! har även skrivit en lista på lite mer saker som jag och mamma ska handla i morgon där höstjacka och höstskor står med. sen åkte jag och desirée till maxi för att förtidsrösta men såklart glömde jag mitt röstkort så vi får ta det i morgon istället. sen åkte vi och hämtade johannes på frösön och sen åkte vi till dom och spelade kort, kollade på andra avenyn, idol och debatten mellan alliansen och de rödgröna. fin dag sa jag ju!

det är en del att tänka på när man ska flytta

Mamma har skrivit en lista till mig.

Saker som ska fixas till i..

Kök
Stekpannor
En liten och en stor kastrull
Visp
Elvisp
Stekspadar
Slev
Bestick
Tallrikar (platta och djupa)
Assietter
Glas
Kaffemuggar
Tekoppar
Tekanna
Uppläggningsfat?
Salladsskål
Salladsbestick
Durkslag
Rivjärn
Vitlökspress
Diskmedel
Vim
Kaffeburk
Smörknivar
Osthyvel
Sax
Te-silar
Vinöppnare
Knivar
Matlådor
Kaffekokare
Tårtspade
Slickepott
Diskborste + svamp
Disktrasor
Diskställ
Grytlappar
Diskhanddukar
Gardiner
Bord och stolar


Toaletten
Toaborste
Toarengöring
Badlakan
Handdukar
Pumptvål
Tvål
Papperskorg
Badrumsmatta
Hårfön


Hallen
Dörrmatta
Spegel
Hatthylla


Vardagsrum
Bäddsoffa
Soffbord
Tv
Dvd
Tv-bänk
Matta
Fåtölj
Gardiner
Ljuslyktor


Sovrum
Säng
Nattduksbord
Sängkläder
Överkast
Sänglampa
Ljuslyktor


Kursiverade saker är redan fixat och imorn ska vi på stan och erhm.. handla!
Om ni ser något som saknas i mammis lista så kan ni ju skriva det ;)

nu går det undan

satt precis och kollade igenom blocket, mailen, stockholms bostadskö osv för rum/lägenhet what so ever i stockholm och då ringer min nya chef och säger att hon har en tvåa till mig på lidingö. fem minuters gångavstånd till jobbet! helt jävla otroligt vilket flyt man har ibland. jobb och boende på lidingö på mindre än en vecka. shitassåååå!

kärlek till en syster

Trots att du är..

..fräknig
..vindögd
..brunhårig
..smart
..söt
..klok
..rolig
..duktig med musik
..hurtig
..6 år äldre än mig
..lite konstig
..och lite barnslig


så blir vi tydligen likare och likare för varje år.
Jag älskar dig så himla mycket!

många söta på samma bild


karin bjöd på finmiddag


the sound of silence

snabbt inlägg: idag har jag varit hos dessan och kollat på andra avenyn hela dagen och vid åtta gick vi till björn och kollade på idol sen åkte vi till maxi en sväng och sen åkte jag hem och nu ligger jag i sängen och tittar på utfrågningen av alliansen det är kul imorn ska jag och dessan åka till dollarstore fast vi inte har några pengar bara för att ha något att göra godnatt punkt

no need to say goodbye

ikväll har jag varit på bilbingo med karin, desirée, malino och johannes. det var himla kul faktiskt! trots att vi inte vann någonting och att bilen bredvid oss vann 14000 kronor!

för er som inte har förstått vad det är för jobb jag har fått kan jag ju berätta lite om det: det är på ett dagis med 24 barn. mitt arbete kommer att vara som assistent åt två pojkar (2 och 4 år) som behöver lite extra uppmärksamhet. 30 timmar i veckan kommer jag att ägna min tid åt dem med bland annat att utöva aktiviteter av olika slag. badhus, skidåkning, promenader, samtal osv. och de övriga 10 timmarna kommer jag vara med de andra barnen. fick även träffa pojkarna under intervjun och de var helt otroligt söta! längtar så himla mycket efter att få lära känna dem och följa deras (och min egen) utveckling!

nu känns allt bra

JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBET! JAG FICK JOBBET!!!!!!

men gud vad jag saknar

Tänk om alla ni var på väg till mig just nu. Då kunde vi ha suttit i min säng och druckit te tillsammans och bara snackat massa skit som bara vi kan.
Då hade livet varit perfekt.

back home

Världens bästa syster.

Ja, nu är jag hemma igen, efter världens kanske tråkigaste tågresa. Fyfan. Imorn eller på tisdag får jag reda på hur det gick med jobbet. Intervjun kändes bra vilket fall som helst. Som vanligt så var det ju fler än jag som ville ha det här jobbet, så konkurrens finns. Tyvärr. Menmen, vi får se!

Äntligen har Ensam mamma söker satts igång!!!

Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!

God morgon!
Idag är dagen med stort D som man säger. Arbetsintervju klockan 13. Inte särskilt nervös än men om jag känner mig rätt så kommer det komma så smånig om! Meeen.. det hör ju till. Det svåra kommer nog vara att hitta dit. Lidingö liksom, har jag nånsin varit där? Näää. Men med Karins vägbeskrivning kommer det gå galant!

Ikväll ska jag och sis äta på Texas (Pulan, visst var det där vi åt?) och sen ska vi antingen gå hem och titta på idol eller dra på Grönan och kolla in Hoffmaestro. Meen eftersom Emma ska upp och jobba i tid i morgon bitti lutar det nog åt Idol. Hoffmaestro klarar sig nog bra ändå!

men även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Gött att vara i stockholm måste jag säga! Även fast Emma väckte mig innan 09. Har hunnit med Götgatan och Gallerian idag. Inte för handlingens skull utan för att se människor. Älskar att titta på alla här för alla är så jävla olika! Spännande måste jag säga. Tog en kopp te med sis efter hennes plugg och sen lagade vi finmiddag. Just nu sitter jag mitt emot en hårt studerande Oscar som har en läxa som ska in i morgon. Att plugga på Handels verkar ju inte vara en dans på rosor alltså. Helvete! Jag fattar inte ett ooord han säger och inte en fråga han ställer. Shit. Duktig kille det där! Idol har vi också hunnit se, och Segemyhr.



I morgon ska jag på arbetsintervju på dagiset på Lidingö. Alltså, FAN vad jag vill ha det här jobbet! Så nu hoppas jag att ni håller tummarna! Kom igeeen!

DRAR TILL STOCKHOLM

Utsikt från sis.

du kan dränka dig i minnen eller litervis med vin

Erica blev skitglad för sin present och det gjorde mig så himla, himla glad! Hon förtjänar det allra bästa och nu sa hon att hon fått världens bästa present. Wiho jag lyckades :))))

Nu är klockan halvtolv och jag kom precis hem från en biltur med henne. Lätt bland det bästa jag vet! Bara åka runt, runt och lyssna på fin musik och snacka en massa strunt. Klockan är ställd på 07.45. Har tvättstugan från 07 men papi är bussig och slänger in tvätten åt mig innan han drar på jobbet. Lite sovmorgon dääär! Sen åker jag till Stockholm vid 17. Igen. Men det blir bra.

Tystnad. En rökfri viskning. Det är exakt vad vi vill ha det luftkonditionerade ljudet av fart. Du är värd att dö för. Ni kan skratta om ni vill. Håna oss. Vi rör oss, ni står still.


i rymden finns inga känslor

Karin bjöd på trerätters idag. Fina hon! Det var gott och extremt mättande och efter att ha spytt av mättnad drog vi till bion där Desirée och Johannes väntade och strax efter oss kom Malino. Vi såg "i rymden finns inga känslor" och den var kanske skitbra! Hehe. Jag gillade den! Efter det drog vi till pause och mös på lite till för att sen dra hem allihop. Fin kväll på en fin söndag.

Var tvungen att boka tvättstugan idag och den enda tid som fanns innan Stockholm var på onsdag mellan 07-12. Wiho vad kul!

BRÖLLOPSLÅT



Jag och sis sjunger en låt som hon skrev till Jessica och Calle i bröllopspresent.

HJÄLP

Nåååån som kan förklara hur man lägger upp videoklipp här på bloggen kanskeeee?

It's gonna take a lot to drag me away from you.


DEN DÄR RUBRIKEN JA

Shit vilken jävla seg dag det här har varit. Gaah, men det var kul igår! Förfest och efterfest at my place och lite larrys mellan det. Fint! Och som sagt så har man ju mått som man förtjänat idag. Första delen av dagen försökte jag städa och sov bort några timmar. Andra delen bestod av hamburgare hos Desirée och Johannes sen film hos Björn. Kunde nog inte bli bättre idag!

EN FIN KVÄLL


VAD SKA VI GÖRA MED HENRY?

Ikväll är det vin som står på menyn. Hos mig ska vi vara, jag och de gamla godingarna. Utom Malin och Malin. Buhuuu. Inget är som vanligt. Men det är bara att leva med det. Vi får ha kul utan dem och låtsas att de är med i ett hörn.

Igår kväll var jag och Desirée ute och gick i ca. 60 minuter. Tror ni vi pratade lite eller? Nog för att vi är kända för att aldrig hålla käften men sådär mycket tror jag inte att vi har surrat förut. Munnarna var seriöst aldrig stängda. Tur man har någon som tycker som sig själv i vissa frågor. Och fuck alla freaks som finns i den här världen. Puss

ÅH GUD DET GÖR SÅ ONT ATT NÅTT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT


en puss till alla bra


JAG HAR SETT MOLN FRÅN BÅDA SIDOR NU

När Malin och Malin flyttade så skaffade allihop skype så att vi ska kunna snakke med varandra varje dag. Nu har det iofs bara gått en dag sen de drog men jag har hunnit prata med dem en gång. Dessan däremot, henne har jag pratat med hela dagen. Via skype då. Hehe. Bra uppfinning måste jag säga!

För övrigt är jag så jääävla rastlös. Skulle kunna åka till desirée, hannes och karin men.. Jag orkar fan inte åka buss. Haha! Så otroligt lat man blir när man har körkort. Buss känns så jävla bajsigt. Och ingen bil har jag heller! Gggahh. Någon som inte har något att göra och känner sig manad att skjutsa mig till lugnvik kan ju höra av sig :))

Och just det! Den 10:e klockan 13 är det dags att hålla tummarna igen. Arbetsintervju på dagis på Lidingö. Perfekt!

You are my sweetest downfall

nu är det onsdag. nu är det den första september och höst. jag går fortfarande i sandaler men det är bara för att jag alltid glömmer hur kallt det är innan jag går ut. och för att det är jobbigt att knyta converse. jag är hur glad som helst för arbetsintervjun förresten! på onsdag nästa vecka, den åttonde, åker jag ner till stockholm igen. det kommer bli mycket upp och ner nu, men det gör ingenting. bara jag fixar mig ett jobb i huvudstaden.

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Two and a half men och carla bruni gör mig för tillfället sällskap. Det är fint men en grej som inte är fint är att jag inte kan andas på kvällskvisten. Astma liksom. Hur kul är det? Förr i tiden hade jag bara ansträngningsastma och behövde bara ta medicin när jag ansträngde mig (höhö, ganska självklart kanske) men sen ett år tillbaks har jag behövt en starkare medicin som jag måste ta fyra gånger om dagen. FYRA GÅNGER! Och vet ni vad det värsta är? (Okej, det värsta är att jag inte kan andas utan den) Det är att den kostar fan flera tusen kronor. Eller nja, men ca 800 kronor kostar en sketen liten medicin i månaden!! Nu har jag iofs gått på högkostnadsskydd ett tag, så sist tog jag ut tre mediciner direkt för ynka noll kronor. Men nästa gång jag måste köpa skiten måste jag punga ut stora pengar. Har jag valt att ha astma eller???? Äh, skitsamma. Nu ska jag sova! Puss och god naaaattt

RSS 2.0