om jag får somna bredvid dig

åkte till stan och började på tullys med min fina sandra. drack chaite och pratade. gick vidare till ett annat ställe och drack rosé och pratade lite till. fint slut på en fin vecka. imorn börjar kanske den roligaste veckan på länge! ser verkligen fram emot den. halloweenfest, bio?, bjuden på middag och grymt jobb. sådär! då mår man äntligen så bra som man bara kan må! (så bra som man kan må utan alla mina fruar såklart) wihoo!

vad är klockan egentligen?

nu är det söndag och om jag har förstått allt rätt så ska klockan vara en timme tidigare just nu. jag gillar söndagar nu för tiden. det är en skön dag och imorn är det äntligen jobb. äntligen liksom? ja! jobbet är kungligt. ikväll ska jag förhoppningsvis träffa malin och sandra. malin har jag inte träffat på typ två år och sandra åker bort i fem månader snart så det är bäst att hinna kramas lite med henne nu. igår ringde petter också. det var fint! har varken träffat eller pratat med honom på hur länge som helst. hoppas att han kommer till huvudstaden snart!

här är filmen som ni väntat på

jag, dessan, karin, malino, lusson och mallan åkte till månsåsen och festade

som jag har skrattat

haha! helt underbara filmer har jag på min dator. sånna sjuka minnen! har precis fixat klart två till, men dom blev tydligen så stora så det tar hundra år för dom att laddas. men dom kommer!

den här skickade pulan precis till mig och påminde mig om vilken rolig tjej den där ekub är. HAHAH BBLOL

lets do it again


filmen som gör mig generad

hahah minnen älskling

har repat mig lite

pappa ringde och undrade vad fan det var som gjorde mig så rädd. det var ju bara en spindel!
det är jobbigt att inte bli förstådd måste jag säga! bara äkta spindelhatare kan förstå min situation. efter mina utbrottsinlägg började jag spruta rengöringsmedel överallt! skurade allt! imorn MÅSTE jag få tag på en billig och bra dammsugare. men hur ska jag kunna frakta den från stan och hit? får för mig att dom är rätt klumpiga.


efter att ha pratat med papi ett ganska långt tag så kände jag mig lugn. han gav mig en massa tips på hur jag skulle göra när olyckan är framme och jag ser en spindel. ta en tidning och dräm till han! så får det bli! hårt som fan ska jag slå, så att han inte har någon chans! men självklart hoppas vi mest på att jag slipper se någon över huvud taget. god natt!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Helt fantastisk!

okej

det här inlägget skriver jag en sekund efter att jag publicerade det förra. jag måste lära mig att inse att spindlar förmodligen är räddare för mig än jag för dem. funderar starkt på att gå i terapi för det här. det förstör ju mitt liv! jag kan liksom inte ens gå på tjotta nu. hur gör jag då om jag måste kissa?! nä. nu äre skärpning elin andersson!!! ska se alla kryp som mina kompisar.

det går inte ens att beskriva

min rädsla för spindlar alltså!
jag har sett så många spindlar i trapphuset och utomhus här på lidingö! fler än vad jag sett i östersund i hela mitt liv typ! OCH IDAG VAR DET EN JÄVEL I MITT BADRUM! asså :'( jag hatar dom! jag kommer inte våga gå in där nu! har stått med duschslangen och sprutat ner heeela badrummet! toaletten och ALLT! helt översvämmat blev det. måste måste MÅSTE åka och köpa en dammsugare imorn! det här funkar inte! jag ska bli ett dammsugarfreak som dammsuger MINST en gång om dagen! jag är äcklad, rädd och förbannad just nu!!!! FYFAN JÄVLA SKIT!!!!!!! det kryper i hela kroppen på mig. hur ska jag kunna sova nu?!?! spöken OCH spindlar! nää... det går inte. fanfanfan

och som en viskning

HELG!
kom precis hem och ska strax gå till karin för att ta en promenix med henne till gåshaga. vi ska kolla på alla stekarhus tror jag! idag var det en pappa på dagis som sa att det inte hördes att jag och karin kommer från norrland! kuuuul för alla andra som jag har pratat med här nere har sagt: men du kommer uppifrån va? som första mening liksom! LOL! har även konstaterat att det spökar i min lägenhet! har haft känslan hela tiden men liksom stött bort den. dörrar har öppnats och det har hänt massa obehagliga saker. idag vid lunch så sa louise att tjejen som bodde här innan mig hade sagt något om att det spökade här! UTAN att jag hade berättat om vad som hänt! buhuuuu nu kommer jag inte kunna sova i natt. nu ska jag betala ännu en räkning. tråkigt!

jessica, if you let me in. jessica, then i let you in

goood kväll hörrni!
har inget att göra så jag berättar lite om min dag dåå. klev upp alldeles för tidigt! kvartöversju tvingade jag mig själv upp trots att jag inte började förrän nio (kan ju även tillägga då att jag har fem minuters gångavstånd dit plus att jag kan äta frukost där!) lol. MEN. tioinio inser jag att jag måste gå och har inte ens fönat håret. LITE SEG? drog på jobbet och kastade in en tvätt av mina egna smutskläder (japp vi har det så bra!) och sen gick vi ut på en utflykt. sen har vi halloweenpysslat och inrett med massa vampyrer, spöken, pumpor, spindelnät och allt möjligt! vi ska till och med ha värsta rökmaskinen! kommer bli så gryyyymt!


efter jobbet kom karin och hämtade mig så åkte vi till brevik och hämtade mina pakeeet! håkanboken var helt underbar! jag är så kär i den. ska fota lite så får ni se! helt fantastiska bilder och texter i den! och sex and the cityboxen var också nice! undrar bara när jag ska hinna se på den. på söndagar kanske.

hahaha nääää det funkar inte

skämta ju såklart om håret! det är en peruk som jag ska ha på halloween. HAHAHA ni får inte tro på att jag gjort nått så hemskt med mitt hår! hhihihi kul skämt som säkert ingen hann se ändå. GODNATT NU

jessica i am in love with you if you're in love with me too

hejhejhejhejhej!
imorn har jag sovmorgon till nio! skönarre rå! ska äta kräftor med karin i morgon kväll också plus att vi ska åka till brevik och hämta min post som är för stor för att kunna levereras! en badrumsmatta och det från cdon! WIIHO!


idag har jag jobbat och varit på badet med mina små. efter det åkte jag och karin till stan och mötte upp louise för shopping på buttericks (halloweenprylar till halloweenfesten vi ska ha på dagis! kommer bli skitcoolt!) och vet ni vad det loliga är? vi fick köa för att bara komma IN i butiken! lollollol. men väl inne var det nice, så jag tycker att det är bra att dom har kösystem sådär! efteråt tog vi oss till götgatan och tullys för lite middag. vi beställde sallad och jag glömde såklart att fråga om det var pesto på pastan. när jag fick den såg jag ju såklart att det var grönt så jag frågade om det var pesto. visst fan var det pesto! så jag ba: aaahaa.. ja jag är allergisk mot nötter. hon ba: är du jätteallergisk? jag ba: jo, jag är ju det. hon ba: aha... vill du att jag ska göra om hela salladen eller??!?! (?????) jag ba: njaa.. eller.. karin ba: MEN DU HAR JU INGET ANNAT VAL! hahahhaahah. tur man har sån kvinna som henne!

när klockan blev åtta kom vi på att vi var tvungen att åka hem för att hinna på ica innan de stängde. vi hann! och på tåget hem började vi prata om hur det skulle vara om vi var tillsammans, vad vi skulle göra och så. jag trodde att vi skulle bråka om disken och karin tänkte bara på annat... GOD NATT!

behövde en liten omrenovering

blev så himla less på allting bara.

bomchickabom

hellu!
idag har det varit jobb från ottan till natta! började åtta och slutade nu. hheheh. närå men typ! från fem till nio har jag och några arbetskamrater varit på kurs om barns språkutveckling samt fått lära oss massor av nya barnsånger. hihihi suuuperkul var det! nu är klockan typ tio och det är ingenting på tvn. eller.. inget på ettan och fyra iaf buhu. lol. närå men jag ska sova tidigt tänkte jag. eftersom det har varit fullmåne nu i några nätter har jag haft det helt omöjligt med att somna! sick att man ska bli så påverkad av något sånt?! men så är det. i natt vid två var jag så klarvaken så jag satte igång att betala alla räkningar plus att jag drog till med en beställning från cdon. hela sex and the city boxen och håkan hellströms bok! NICE! måste till brevik snart och hämta min badrumsmatta också. karin?? äru på? ;)


imorn efter jobbet ska jag, karin och louise åka till stan och gå på buttericks och köpa halloweengrejs till jobbet. sen ska jag och karin på mitt nya favoritcafé (som ska bli karins favvo också. sen ska vi bli stammisar). där ska vi äta middag, kanske dricka pepparkaks-milkshake och så ska vi försöka lära oss sticka!! (KUL VA MAMMA?)

fy vilka fjantiga inlägg jag skriver nu för tiden. pinit ju! men man blir ju som man umgås och jag umgås ju bara med små bäääbisar hela dagarna! hihihihihihi hejdå!!!!

så rätt men ändå så fel

det är ensamt utan er
tvillingkärlek

ska åka till stan och säga hejdå till mamma


mera nytt

spegel till sovrum

soffbord
lampa
tavla
skitläskig


sen massa småplock såklart. jag och emma (min syster som är 26) köpte pärlor och pärlplattor som vi ska göra julklappar av också!

uppdate: HAHA vem kommenterade i mitt namn om att den inte vill ha en pärlplatta i julklapp? :D

today

ikea står på schemat idag.
ska bland annat köpa ett köksbord, soffbord, svarta badlakan, tavlor och massa småfix.
jag mami och emma. myspys.

om du var här


snön har varit fin idag

Och idag fick jag sätta på mig mössan. Jag älskar mössan! Jag älskar snön! Och vintern! <3

until you decide to wake up

god morgon!
fan, klockan är bara 07:19. jag är färdigfixad för att gå till jobbet meeen när man bor 100 meter från jobbet kanske det är lite väl överdrivet att gå nu? tror det.


nu snöar det faktiskt! jag har alltid hatat snö och kommer förmodligen alltid att hata snö innerst inne. MEN, jag ska försöka se det positiva och inte vara så jäkla negativ hela tiden! såå: GUD VAD KUL ATT DET SNÖAR IDAG! vad vitt och fint det kommer bli! och gud vilken julstämning jag får, ååhh och vad mysigt att få klä på sig jättejättemycket. äntligen! :)

jag längtar till halloween. vi ska ha värsta halloweenfesten på dagis med en rökmaskin och massa pynt! och så ska alla klä ut sig! kommer bli röj!!! och på måndag eller tisdag är det nallens dag, så jag måste fixa fram en nalle.. hm, vad ser jag mer fram emot? äh det är så mycket. typ att träffa alla mina KOMPISAR I ÖSTERSUND OCH NORGE!!! satan vilken längtan jag haaaaaaar! men tiden går fort! typ. äh, nu ska jag kolla på nyhetsmorgon. jo förresten! jag har bara ettan, tvåan och fyran här så nu kan man bara kolla på sådana vettiga program ni vet? inge paradise hotel, inge kungarna på tylösand eller vad det nu heter, inge anna anka eller ensamma mammor eller nånting :( men tur att mina favvoprogram går på fyran och ettan. vill ni höra? okej! bonde söker fru! robinsson! i anneli! hellenius hörna! halvåtta hos mig... idol! hahah lol vilket tragiskt inlägg. meeen vi får se det som så att jag har tråkigt och har ingenting annat att skriva om. BBLOL. ikväll ska jag och mamma och emma äta tacos hos mig. tjarå have a nice day!

gjorde stan med mami

Duschdraperi från H&M Home.
Kruka och plastväxt från Lagerhaus.
Badskum från Lush.
Kudde som bara var kul för att det ser ut som att det står Känn dig som Emma. Hähähä. Från Lagerhaus.
Ram till världens bästa bild från Lagerhaus.
Köpte ramen från Lagerhaus och gjorde någon slags uppsättning av min älsklings kärleksbrev :)
Ramar till bästisar. Från Gallerix.Gammal ram men ny bild på mig och mina fina!

idag känns det ungefär såhär

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


efter regn kommer solsken

har haft en fruktansvärt jobbig, men samtidigt skön dag på sjukhuset idag och äntligen, ÄNTLIGEN är det över! vilken otrolig lättnad det är just nu. nu är det här kapitlet i mitt liv avslutat och jag vet att jag har lärt mig av det. tänk om livet var enkelt hela tiden? tänk om man aldrig möttes av sådana här utmaningar! man skulle ju inte fortsätta utvecklas av det. nog för att det här har varit bland de värsta veckorna i mitt liv så måste jag ju se något positivt i det. annars funkar det inte :)

vad hade jag gjort utan dig?

shit ingenting hade ju funkat. du är bäst. du har funnits här exakt hela tiden. en vacker dag ska jag ge igen allt du gett mig!

bland det finaste jag varit med om

När allt gjorde som ondast så dök det här upp i brevlådan. Helt otroligt vilken skön känsla det var. Jag kan inte ens beskriva med ord hur jävla glad jag blev. Du är så fin, min älskade twinny! Jag saknar dig, mer än vad du någonsin kan förstå!

det är snart bra

heheee, här har det bloggats mycket. nähhh men det har faktiskt inte funnits så mycket att blogga om. idag är första dagen på två veckor som jag har gjort något annat än att sova. som om inte allt har varit nog dessa veckor har jag fått en jävla förkylning som satt sig på öronen så jag är helt döv. hör i princip ingenting så jag var tvungen att åka till hälsocentralen för att se om det behövdes spolas. nopp. mina öron var helt rena så det här måste bara väntas ut. KUUUL! what else? nä men som jag skrev; det enda jag gör är att sova. igår gick jag och la mig klockan nio. vaknade nio. har precis sovit i några timmar efter besöket på hälsocentralen. som ni har fattat är det inte riktigt 100 med mig. men två sjukhusbesök är avklarade och imorn är det sista på ett tag. det är också imorn the big thing händer. så på onsdag kommer jag förmodligen må bra. jag hoppas i alla fall det. jag har liksom varit hemma från jobbet i två jävla veckor nu. jag är så förbannat less. inte en människa förutom syster och mamma och lite karin har jag träffat. förutom sjukhusmänniskor då. men hur kul är det?!?! förbannade jävla skitliv. så känns det just nu! men det har ni nog fattat.. önskar att jag kunde få träffa några av mina tjejer där hemma eller i norge. tänk vad mycket enklare allt hade blivit då. fan ta avstånden!

begin to hope

jag är så himla trött. jag har sovit exakt hela dagen. var på sjukhuset vid åtta i morse och kom hem runt elva. sen dess har jag sovit från och till med ett uppehåll mellan halvåtta tills nu. äter tabletter för illamåendet som gör mig helt dåsig. det är skönt att ha första sjukhusbesöket avklarat iaf. de stack nålar i mig och det har aldrig gjort så ont att ta sprutor. på söndag ska jag dit igen och sen på tisdag igen. på tisdag kommer jag vara där hela dagen. ser inte alls fram emot det men det är skönt att få allt det här överstökat.

imorn kommer mamma ner och ska ta hand om mig. äntligen!

inte ett så glatt inlägg

tänk vad jävla glad jag blev när jag fick jobb på lidingö och några dagar senare fick jag lägenhet bara en bit ifrån jobbet. jag är fortfarande lika glad. men tiden i stockholm och framför allt på lidingö kunde ju inte ha börjat värre. fyfan. det är som om man inte är värd någonting. först får man en jävla massa tur och allt känns helt fantastiskt. sen händer det något som gör att allt bara rasar. livet känns ingenting värt och i nuläget känns det verkligen förjävligt. syster är på väg hit. jag har ringt mamma och karin och gråtit. jag ska inte på jobbet i morgon. det funkar inte. jag klarar det inte. på torsdag har jag äntligen tid på sjukhuset och från och med då kan jag börja se ljuset igen. från och med då kanske jag kan slippa dessa smärtor. jag är arg. jag är skitledsen. jag är totalt nedstämd. därför detta inlägg. jag måste få ur mig det. jag har ont.

you'll never be free

jag har skrivit om det här inlägget flera gånger nu. jag har skrivit. raderat. skrivit. raderat osv. jag har med ord försökt få er att förstå något jag inte riktigt vill att ni ska förstå, egentligen. ni som bör veta vet redan. jag raderade allt. det känns inte som att ni får ut något av att läsa om det och jag får inte ut något av att skriva om det. inte såhär i alla fall. så att alla kan läsa om det.

grejen är att jag inte riktigt vet om det är okej att må såhär dåligt för en sån här grej. om det är okej att gråta. eller om det är okej att skratta. i riktiga livet skrattar jag. hur mycket som helst. men inuti är det inte riktigt lika kul. jag är inte ute efter att göra er ledsna, få er att tycka synd om mig eller något sådant. för det är inte synd om mig. men jag vill bara att ni ska veta att det svider. fruktansvärt mycket.

äsch. nu blev det ett sånt inlägg jag inte ville att det skulle bli. ett riktigt mesigt tycka-synd-om-mig-inlägg. förlåt! det ska inte bli sådana mer. jag kan inte lova. men jag ska försöka! :) nu orkar jag inte skriva om det här igen så nu trycker jag. publicera.

bilder



Det är långt ifrån klart. Krävs nog några vändor till Ikea innan jag kommer känna mig helt nöjd. Här kommer jag trivas!

allting har väl en mening?

...


tur i oturen

jag måste bara säga tack till mina underbara föräldrar. tänk om de inte hade kommit ner just nu? då hade jag behövt klara allt det här själv. de diskar, de packar upp, de bär, de monterar, de slänger sopor, de handlar osv. allt medan jag ligger i sängen och kvider. helt otroligt. ingenting hade liksom fungerat om de inte var här just nu. tack tack tack tack!!

idag tvättar jag kläder. är besviken på tvättstugan, inte fräsch alls och jag förstår mig inte på tvättmaskinerna. trist. det tråkigaste i världen kommer alltså bli ännu tråkigare!

och just det, idag kommer soffan som vi köpte igår, det kommer bli sååå fint! kanske kommer upp någon bild om ni har tur då ;)

inflyttad

nu sitter jag vid mitt bord i vardagsrummet. tvn är på och idol visas ur den. mammi och pappi är här och jag har tänt ljus i hela lägenheten. det är mysigt. har varit på ikea idag och köpt en soffa och massa prylar så som ljus, lampor, gardiner, väggklocka, dörrmatta osv. ska dit igen nästa helg och hoppas på att jag mår bättre då. det är ingen lek att gå omkring illamående och med magsmärtor på ikea. fyfan.

för övrigt har dagen varit sjukt jobbig.

.

mår fortfarande förjävligt. men det är skönt att ha fått reda på vad det beror på.

idag flyttar jag in i lägenheten. mamma och pappa kommer ikväll. gud vad jag längtar! gruvar mig dock för att åka till lidingö. vem vet om jag kanske måste släppa lös illamåendet och bara spruta ner någon? hehe. fräsch! nä men efter den här morgonen borde det inte finnas något mer att få upp.

asdfghjklpoiuytrewqsdfvb

fan

People are like songs, I swear. Some found you as a child, and still they’re always there. A boy I once knew was ”Anarchy in the UK” Burned out too quickly but in such a beautiful way. And you are the only one I’ve met who’s ”God only knows”

I liked you the first time I met you
And it grows and grows and grows


har googlat fram magkatarr nu. världens snällaste emma åkte till apoteket och köpte tabletter. hoppas de hjälper för såhär dåligt har jag nog aldrig mått om man bortser från typ halsfluss blandat med öroninflammation osv. hade ett långt telefonsamtal med karin också och allting kändes mycket lättare efteråt. tack finaste! vi planerar kräftskiva nästa vecka i min lägenhet. jag längtar! har skypat med norge också men med internet är det ju helt värdelöst. fuck. måste fixa nytt.

det är inte bättre

illamåendet tar över mig. jag blir så himla ledsen och sur! varför just nu? jag vill jobba! jag vill flytta grejer från emma till lägenheten! jag vill hänga! jag vill inte ligga här. instängd i en bäddsoffa och bara dricka avslagen cola. förkylningen känns iallafall bättre även fast jag snorar som en snorunge. heheh. nä men seriöst. nu får det här ta och gå över! finns det inga huskurer för illamående? avslagen cola verkar faktiskt inte funka! tips??

de bästa


to be alone with you

mående: snorig, hostig och illamående. fy fään. har ätit mosad banan och druckit avslagen cola. allt för att få bort illamåendet men det sitter i! emma berättade att hon träffat flera stycken som varit hemma med magsjuka barn så förmodligen går det något. meeen, jag har för mig att när man blir magsjuk spyr man väl typ på en gång? man mår väl inte illa i några dagar och sen kräks man? isf borde inte det här vara någon magsjuka. UUHHH! stannade iaf hemma från jobbet idag. onödigt om jag åker dit och smittar ner alla andra liksom. hoppashoppashoppas att jag kan åka i morgon iallafall. skulle liksom behöva frakta lite grejer från emma till lägenheten så jag inte behöver ta allting på torsdag.

har ägnat hela dagen till att sova, kollat på dåliga serier, gått till affären faktiskt för att få i sig lite frisk luft och kollat på grejer till lägenheten på internet. fan vad mycket grejer jag kommer handla så fort jag flyttat in! vill ha allt!!

på torsdag kommer alltså mina föräldrar med ett flyttlass till lidingö. min säng, matbord, stolar, byrå, hyllor osv kommer komma på plats och på lördag ska vi åka till ikea för att köpa sånt som behövs. bäddsoffa tex. rooligt! jag längtar efter dem så himla mycket!

norge behöver inte er lika mycket som jag


det här är min bästa vän


no one wants forever anymore

så himla förkyld! nyss låg jag på soffan helt orörlig. fan! jag måste jobba imorn! jag vill verkligen jobba imorn! hoppas att jag kurerar mig helt och hållet under natten men vad är oddsen på det? blöh.

igår åkte jag ut till käppala, lidingö för en sushimiddag med karin, louise och johanna. det var smaskigt och trevligt även fast jag mådde bajs och helst borde ha legat i en säng och blivit frisk. men det var värt det. jag skippade ju utgången iaf. klokt av mig!

himla typiskt va

nu är det äntligen helg! idag var det ju meningen att jag skulle på ikea meeen såklart har jag gått och blivit sjuk! har ju torkat snor och pussat på förkylda barn hela veckan så egentligen har jag vetat hela tiden att så fort jag slappnar av och vet att jag inte måste upp på jobb så kommer jag sjukna in. BLÄÄ! by the way är lägenheten min nu. på måndag får jag nyckeln! dock kan jag ju inte flytta in riktigt än eftersom jag inte har några grejer. JUST DÄRFÖR skulle jag ju behövt åka på ikea och köpt en bäddsoffa. fäään!! då blir det tidig uppstigning hela veckan också. om jag inte bestämmer mig för att sova på golvet i lägenheten. det borde man väl klara av?



shit just det. jag bloggar jag aldrig längre så jag har ju inte berättat att lägenheten var riktigt bra! inga jobbiga tapeter bara vitt och lattefärg typ. jag får måla om jag vill så det kanske blir helvitt en vacker dag :))) sen var det badkar i badrummet och köket var större än hemma i östersund. sovrummet hade två garderober och det rymms både säng och lite annat. vardagsrummet är stort så där rymms det en stooor soffa och tvmöbel och både soffbord och matbord! 48,5 kvadratmeter ska jag leva på. på lidingö. herregud vilket flyt jag har haft på senaste tiden. OCH JUST JA! jag ska på idolfinalen också! haha heeelt gratis får jag gå! tack vare jobbet. shit. heheheh. nä. undra om man ska göra sig i ordning och dra en vända på stan ändå? eller är det dumt? kommer jag bli ännu mer sjuk då? viiiilll inte vara sjuk under veckan för jag vill jobbajobbajobba! jag har världens bästa jobb.

RSS 2.0