*


Jag älskar dig!

och världen förtjänar inte dig

"Hur mår du?"
"Jodå, är förkyld men annars är det bra!"
Så känns det som att jag svarar på den frågan jämt! Hostar, snorar, slemmar och äter halstabletter hela tiden och det börjar bli dryyyyygt!
Imorn stänger vi dagis och drar på spa! Jaja, först ska vi ju såklart ha lite planering/utvärdering men sen så! Spa för hela slanten. Hot stone-massage och kurbad ska jag få avnjuta under morgondagen och på lördag. Trerätters, vin och en hel del annat att dricka ska vi såklart också njuta av. Fan så gött det ska bli!

Idag är det förskolans dag och det har vi på Killingens förskola firat stort. Vi pyntade hela lekplatsen med ballonger, girlanger och flaggor. Stationer med såpbubblor, staflier, hinderbana och vattenlek fanns på plats. Till frukost fick vi jordgubbar, vindruvor, kex och salta pinnar. Det var ju inte dumt heller! Inte nog med det så hade vi även kalas för barbapapa - som ett avslut på ett tema vi haft under en period - så alla barn och vi fröknar var utklädda till alla barbafigurer. Jag var barbamama, massa barn var barbaflink och den finaste var barbabok. Så bedårande! Karin hade till och med gjort en sjukt fin barbapapatårta.
Det är så jäkla mycket kul som händer framöver. Spa, disneykväll med Karin på lördag, träffa Karro på söndag, vårruset på tisdag, ikea med Emma på onsdag, Elin och Micke kommer nästa fredag och då blire kareokebowling, grönan, fotboll och middag på någon bar och marie laveau på lördag OCH SEN ÅKER JAG TILL ÖSTERSUND PÅ TISDAGEN! Faaantastiskt!

jag vill också vara med



Fick mms av mamma på min kära kusin Carolina och min lilla brother from another mother Rasmus. ÅÅÅH vad jag önskar att jag fick vara hemma och vara meed! Tur att jag kommer hem till deras studenter iallafall.

with your head upon my chest

Känner att den här bloggen, sakta men säkert, dör ut. Men eftersom jag har mina fans så ska jag försöka fortsätta.
Idag har jag haft en hektisk dag. Försov mig till 08.15, 08.30 hade jag ett viktigt möte med viktiga människor. Mötet gick inte som jag väntade mig och hela dagen blev bara jobbig. Det var helt sjukt varmt både utomhus och inomhus. Efter jobbet tog jag och Karin en svettig promenad till Brevik för att hämta ut paket och sen direkt tillbaks på jobbet för att ha brandövning och kvalitetsredovisning. Vin och råbiff stog på menyn så helt jobbigt var det inte. Vi var effektiva och gjorde klart allt fort så jag var iallafall hemma till åtta. Nu ligger jag i soffan med sjuklig huvudvärk och funderar på att gå och lägga mig redan nu. Jag känner att helgen kan få komma fortare än vanligt den här veckan. Jag är redan helt slut och idag är det tisdag.

en helg med alla fruar utom en


kan det vara kärlek?

Desirée säger åt mig att uppdatera bloggen så jag gör väl det då.
Grejen är bara att jag har en så jävla tråkig blogg och ett rätt så tråkigt liv så det finns liksom inte så mycket att skriva om. Hon som vill att jag ska skriva säger att jag kan skriva om "fruarna" eller "sex och samlevnad", så nä. Jag skiter i det här.


-
Jag ångrade mig. Jag vill inte verka så bitter. Imorn kommer tre av mina finaste till Stockholm. Jag är så jävla glad!

det blev ändå bara ordbajs

Här skrev jag nyss ett sjukt långt inlägg om hur jag känner precis just nu. Innan jag skrev det visste jag inte ens att jag kände någonting. Fingrarna bara skrev saker jag aldrig har funderat på. Jag raderade allt för att det bara blev ett långt ordbajseri plus att det är saker jag inte behöver berätta för någon för att det inte spelar någon roll. Det går inte att göra någonting åt det här. Inte just nu iallafall.

RSS 2.0