och världen förtjänar inte dig

"Hur mår du?"
"Jodå, är förkyld men annars är det bra!"
Så känns det som att jag svarar på den frågan jämt! Hostar, snorar, slemmar och äter halstabletter hela tiden och det börjar bli dryyyyygt!
Imorn stänger vi dagis och drar på spa! Jaja, först ska vi ju såklart ha lite planering/utvärdering men sen så! Spa för hela slanten. Hot stone-massage och kurbad ska jag få avnjuta under morgondagen och på lördag. Trerätters, vin och en hel del annat att dricka ska vi såklart också njuta av. Fan så gött det ska bli!

Idag är det förskolans dag och det har vi på Killingens förskola firat stort. Vi pyntade hela lekplatsen med ballonger, girlanger och flaggor. Stationer med såpbubblor, staflier, hinderbana och vattenlek fanns på plats. Till frukost fick vi jordgubbar, vindruvor, kex och salta pinnar. Det var ju inte dumt heller! Inte nog med det så hade vi även kalas för barbapapa - som ett avslut på ett tema vi haft under en period - så alla barn och vi fröknar var utklädda till alla barbafigurer. Jag var barbamama, massa barn var barbaflink och den finaste var barbabok. Så bedårande! Karin hade till och med gjort en sjukt fin barbapapatårta.
Det är så jäkla mycket kul som händer framöver. Spa, disneykväll med Karin på lördag, träffa Karro på söndag, vårruset på tisdag, ikea med Emma på onsdag, Elin och Micke kommer nästa fredag och då blire kareokebowling, grönan, fotboll och middag på någon bar och marie laveau på lördag OCH SEN ÅKER JAG TILL ÖSTERSUND PÅ TISDAGEN! Faaantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0