here we go again

Hej vänner.
I morgon är den efterlängtade dagen här, vi flyttar! Det är som vanligt, när man flyttar, ett kaos av kartonger och saker överallt och inte minst ett kaos i huvudet. Men det släpper nog lagom till att allt är på plats i den nya lägenheten.


Det känns som att vi har massor att göra idag och det känns som att ingenting får gå fel eller enligt planen. Vad händer då? Jo, jag tänkte värma gårdagens middag i ugnen. Jag stoppade in hela matlådan satte på värmen och gick därifrån. 10(!!!) minuter senare går jag för att titta till käket och vad ser jag? EN ROSA SMÖRJA I HELA UGNEN! Jag har alltså råkat sätta på lite för hög värme och heeeela matlådan är bara en stor plast-gegga. S.u.c.k. Får se hur kul det blir att försöka ta bort det sen. Jag gissar på att det bästa är att låta det stelna och en börja skrapa? Usch. Nåja, nu ska jag åka och jobba en sväng och efter det ska vi ta tag i allt det som måste göras. Puss!

söndagsnöje

Igår var vi alltså på bilbingo. Vi satt i solstolar med en parasoll över oss och åt asgod kycklingsallad. Vädret var perfekt och humöret var på topp. Efter flera spännande bingospel åkte vi hemåt med 1600 kronor mer i fickan. Värt! Tyvärr var det sista gången igår, annars hade jag lätt kunna se mig själv sitta där varje söndag hela sommaren. Sånt jävla kul söndagsnöje!

Idag är det måndag och både jag och Micke är lediga. Det verkar som att Micke var uppe hur länge som helst inatt för han sover fortfarande. Tänker väcka honom strax och hoppas på att vi kan åka iväg på någon loppis. Vill köpa två stolar som jag vill måla i någon glad färg.

if you leave me now

Trots att jag är rätt bra på att klaga över den sjuka värmen som kommit till Sverige så måste jag ändå erkänna att det är härligt med sommar. Det är ljust och det luktar gott. Sen att man inte kan andas när man åker spårvagn eller att man svettas så fort man lyfter ett lillfinger är en annan femma. Jag tror jag kan stå ut med allt trots en stor mage. Bara jag får sitta i skuggan och äta jordgubbar så ofta jag vill.

På fredag är det dags att flytta! Jag längtar jättemycket och inreder alla rum i huvudet konstant. Igår fick jag sådant shoppingbegär så jag tog med Micke till stan och Ikea, där kan vi snacka om att jag trotsade hettan. Nåja. Jag har fått sån dille på färglada saker. Vill inreda med vitt och starka sommarfärger och visst fick jag köpt massor med färgsaker. Det kan ni få se när vi har flyttat in och kommit i ordning. Efter att vi varit på Ikea åkte vi ut till vattnet och åt mjukglass. En otroligt mysig dag fick vi till. Hoppas på fler och ännu mer mysiga dagar under sommaren. Kvällen avslutades självklart med en Eurovisionfinal med grönsaker och dipp.

Idag är det morsdag och det ska vi fira med Mickes föräldrar på bilbingo! Ser fram emot att ta hem storkovan där alltså. Och i smyg kan jag inte låta bli att tänka på att om exakt ett år ska jag också få vara med och firas den här dagen.

alltså den HÄR känslan

Måste bara dela med mig av den känslan jag har just nu.
Ni vet när man kliver upp jättejättetidigt för att åka och jobba? Ni är sådär skittrött och mår lite illa och skulle helst av allt gå och lägga er igen. Då kommer ett sms. "Barnet är sjukt, hon kan ej åka till skolan. Vi hörs när hon är frisk". Ajjemen! Då går jag och lägger mig igen då. Åh- fy-fan-vad-skönt.

stockholm

I torsdags åkte jag till Stockholm för att överraska på Killingen tillsammans med Karin. Det var som vanligt jättemysigt att komma dit. Mitt andra hem och min andra familj liksom. På kvällen blev det tapas med fina människor. I fredags hann jag med en date med Sandra och att umgås med Emma och Mikaela och i lördags lunchade jag med Oscar och drack kaffe med Janni och Becka. Så himla mysigt att komma iväg, även om det bara är några dagar och att jag inte hinner spendera så mycket tid som jag skulle vilja med varje person. Har redan bokat nästa tripp till huvudstaden, då tillsammans med Micke och då kommer även mami och papi också att vara där. Faaaaantastiskt!

idag blir en bra dag

det känner jag på mig

ändrade planer

Fick en tid idag istället! Tjohooo!

du står först i kön

Det har jag hört nu i exakt 10 minuter. Hur lång tid kan

Hann jag skriva innan jag fick svar. Vi var ju på ultraljud den nittonde april och barnmorskan sa att vi skulle få en ny tid redan veckan efter för att ta bilder och kolla närmare på hjärtat och så. Vi har inte fått någon kallelse alls så nu ringde jag och frågade vad som var fel. Fick ingen närmare förklaring på det direkt utan ett snäsigt: Ja, vi har så himla fullbokat så du får väl komma klockan två på tisdag då... GAH vad jag är trött på otrevligt folk. Det är inte mitt fel att vi inte fick någon ny tid. Det är deras fel och då skiter väl jag i att dom har fullbokat. Det är deras bekymmer och deras grej att fixa. Sådeså.

let me give my life to you



Jag har den senaste tiden varit ett monster att leva med. Humörsvängningar, hormoner, illamående och konstant trött. Men Micke han klagar inte. Han har inte skällt på mig eller blivit arg en enda gång trots allt jag kastar ur mig dagarna i ända. Han går till affären och köper glass, eller vad det nu är jag behöver, utan att ifrågasätta eller säga åt mig att gå själv. Han låter mig vara när jag säger att jag vill vara själv och han håller om mig om det är det jag vill. Jag fattar inte hur han står ut. Men jag är glad för det. Väldigt, väldigt glad! Och något jag är ännu gladare över är att han ska bli pappa till mitt barn. Till vårat barn. Det är så jävla stort! Det är så stort att jag inte har fattat hur stort det är än. Jag undrar hur det kommer kännas att träffa den lilla som Micke och jag har skapat tillsammans. Hon är någon som bara är min och Mickes. Någon som har hälften mig och hälften han. Det är häftigt och något jag alltid kommer vara stolt över.

*

Nu är det riktig sommarvärme här i Göteborg. Jag vet inte hur det är i resten av Sverige men här svettas man bort om man är ute i fem minuter ungefär. Jag tänkte vara smart och ta min promenad tidigt i morse (09.30) för att slippa den värsta värmen. Men tji fick jag! Var helt genomblöt när jag kom hem. Gaaah! Jag är ju en av de få som mår dåligt i den värsta hettan, gruvar mig något fruktansvärt för den riktiga sommaren (junijuliaugusti) då jag kommer ha en baoutamage att släpa omkring på också. Vi får se om jag kommer levande ur det här alltså.

Under de senaste dagarna har jag hunnit vara hos barnmorskan för att lyssna på bebis hjärta. Satan vad fort det slog! Skönt att höra måste jag säga! Riktigt mäktigt att ha två hjärtan i sig. Jag har lagat en jävla god middag innehållandes både krabba och räkor. Jag har ätit två lakritspuckar och druckit ännu mer mjölk. Just nu sitter jag och dregglar efter majskolvar tack vare Desirée. Thääänks! Jag har hunnit bli världsförälder genom UNICEF och jobbat exakt två timmar. Faaaantastiskt liv jag lever.

RSS 2.0