tiden bara springer iväg

Hörrni, snart är juli slut! Helt sjukt.
Karin har varit här och vi gjorde inget annat än att ta det lugnt. Vi bara njöt av varandras sällskap. Romantiskt va?
På fredag ska jag och Micke på Bruce på Ullevi, på lördag kommer pappa och Emma och på söndag ska jag och pappa på Beach boys på Trädgårn. Bra helg eller VAAAD? Sen har jag sällskap av pappi hela veckan, mammi kommer också men jag vet inte vilken dag. SEN på söndagen åker jag med dem hem till kära Östersund. ÄNTLIGEN! Jag bara längtar och längtar. Kommer stanna hemma i cirkus två veckor och sen när jag kommer tillbaks till Göteborg är det i princip bara att invänta bebis. Hur kan nio månader ha gått så fort?? Nåja, det är två månader kvar tills beräknat datum men herregud! Om tiden fortsätter att gå i den här takten kommer det kännas som ingenting.

bebiskläder

Jag har svårt att hålla fingrarna i styr när det kommer till bebiskläder. HerreGUD vad mycket fint det finns! Vi har fått en hel del begagnade kläder, vilket är bra, då det kostar en del med det nya, men jag gillar nytt och när man kollar på Kappahls märke newbie så ääär det riktigt svårt att låta bli. Så idag när jag och Micke var på stan så tyckte vi att det var dags att köpa lite nytt och fint. Det begagnade känns mer som vardagskräkkläder, medan det nya kan användas när man ska vara lite finare. 
 
Huuuur fin kommer hon inte vara i det här? 
"Tänk om det är en kille då?" var Mickes kommentar till det hela. Om det skulle visa sig att ultraljudsbilderna ljugit kommer vi ha världens tjusigaste kille iallafall.

tackar

Verkar som att gudarna hörde min bön om skitväder igår. Idag har det spö- alltså SPÖregnat och dessutom varit ganska kallt. Underbart! Klådan har dessutom varit bättre idag. TJOHO! Och snart kommer sängen.

smultronbebis

Det bästa som finns är att känna dina rörelser och att lyssna på ditt hjärta. Vi kommer närmre och närmre datumet då det är beräknat att du ska vilja titta ut. Och herregud vad vi längtar! Du är redan det bästa som finns och från och med att du kommer ut, kommer ingenting någonsin vara viktigare än du.

du som inte tröttnar fastän vägen känns så lång

Var hos bm imorse och fick positiva svar på proverna. Ja, alltså positiva för min del, allt såg fint ut! Pjuh. Dock så är ju klådan då ett mysterium som bara kan väntas ut. 
 
De tre senaste nätterna, när klådan har varit som värst, har Micke fått sova på soffan. Hemskt va? Jamen vi har en 120-säng och han är som ett element på nätterna. Som tur är slutar de fasonerna ikväll! Vi ska få en ny 160-säng av hans föräldrar. Tjoho vad gott jag kommer sova inatt. Be till gudarna att jag inte kliar ihjäl mig bara. 

som att bada i storsjön

Har precis avslutat ett 40 minuters långt iskallt bad. Yes, klådan fortsätter och det enda som egentligen hjälper är iskalla saker. Har hängt hos barnmorskan i fredags, måndags, tisdags, onsdag och ska dit imorn med. Sen igen på måndag och torsdag. Haha, ja, ni hör! Så fort inte allt står rätt till tar dom verkligen en på allvar och det känns skönt. Dock behöver ni inte oroa er, bebisen mår bra! Vi måste bara hålla koll på mig och mina blodvärden. Klåda på händer och fötter kan tydligen bero på att levern inte fungerar som den ska. Jag har tagit massa prover men inte fått några svar än, hoppas på det i morgon! Har även fått några piller utskrivna som ska hjälpa mot klådan men som bara har hjälpt mig i någon timma sen börjas det igen. Är fruktansvärt trött! Dels för att jag vaknar från och till hela nätterna och kliar och dels för att tabletterna gör en trött. Dessutom blir allt bara värre när det är så varmt som det har varit de senaste dagarna. Jag orkar nästan bara ligga i sängen och gråta. Längtar så fruktansvärt mycket tills det här går över. Och tills det blir skitväder igen.

tjugonio

Nu går vi in i vecka tjugonio, vilket betyder att det endast är elva veckor kvar tills den lilla är beräknad att ploppa ut. Nu ska man ju iofs inte stirra sig blind på det utsatta datumet eftersom alla ungar väljer att komma ut när dom är redo, inte när det är sagt att de ska komma. Meeeen, jag tror jag håller tummarna rätt jävla hårt för att slippa det där med att gå över tiden. Tror att man kommer vara rätt less på att vara gravid vid den tiden. 
 
Imorse ringde jag barnmorskan och klagade på klådan och hon fixade direkt en tid för blodprov. Jag som har börjat hata dom där stora nålarna satt där och medan hon hade nålen i min arm utbrast hon "nemen just det! det här provet måste man ju vara fastande för". Så en ny tid i morgon bitti fick jag och tabletter mot klådan utskrivna. Hoppas att de börjar verka direkt för jag står snart inte ut mer.

nyah.se

Min fina vän Jenny har öppnat sin butik nyah.se nu och jag tycker att ni allihop kan gå in och kika och kanske fynda er något sommarfint. När ni registrerar er som kund kan ni utnyttja rabattkoden HelloNyah som ger er 20% på ett köp. 
Tjoho vad du är duktig Jenny!

RSS 2.0