kärlek


bebis bebis bebis

Alltså, jag vill ju inte vara den som lägger ut ett hundra miljoner bilder på min bebis, MEN JAG KAN INTE LÅTA BLI! Jag låter facebook vara en bebisfri (nästan) del av internet men här och på instagram (ekub) tänker jag lägga ut hur mycker bilder som helst. Utan att skämmas! Jag trodde inte det innan men herregud vad LÖJLIGT stolt man är över det lilla livet man skapat. 
 
 
Ikväll kommer mamma och pappa hit så Freja ska få träffa sin momma och moffa för första gången. Förstår ni hur stort det är för mig? Jag kommer antagligen gråta floder av lycka och kärlek, men det gör man ju lite till och från varje dag så det spelar ju ingen roll. Och just det! Idag var vi på BVC och Frejso har ökat 300 stadiga gram på tre dagar! 

"Jag längtar efter att få lära känna henne, efter att få pussa henne på magen och efter att få se hur hon ser ut. Jag längtar efter att få titta på henne när hon ligger på sin pappas mage och jag längtar efter att få känna känslan av att vakna upp bredvid min lilla familj. "
Ur min blogg fyra veckor innan vi fick träffa dig och jag är inte besviken. 

Tillbaks igen

Igår åkte vi in till akuten med lilla frejs som på ett BVCbesök visade att hon fått i sig alldeles för lite mat. Där insåg jag hur livet med barn kommer att vara: ständig oro! Gud vad rädd och ledsen jag var tills vi kom hit till BB där vi är nu. För att få upp hennes vikt snabbt har vi fått tvångsmata henne och det har gått bra! Hon har redan gått upp och jag andas ut. Lite grann iallafall.


När allting är nytt


Igår kom vi hem från sjukhuset vilket var både läskigt och så otroligt skönt! Idag har vi tagit första turen med vagnen och vi är världens lyckligaste familj!

om jag bara visste...


...att det var världens bästa Freja som låg där inne! Jag har aldrig i hela mitt liv känt så mycket kärlek. 
(Magen är från samma dag som jag sattes igång.)

Kärlek

Efter en otroligt jobbig natt är jag vaken och känner mig ändå så fantastiskt lycklig. Freja ligger och sover bredvid mig och Micke ligger och snarkar i en säng längre bort. Jag läser i mina vänners bloggar och kommentarer på bilder på Facebook och blir helt överväldigad! Om ni bara visste hur glad ni gör mig, TACK för alla grattishälsningar och lyckoönskningar! Det betyder verkligen så mycket och ifrån en sjukhussäng är det fantastiskt att få läsa så mycket fina saker om Freja och mig och Micke som föräldrar.

Jag visste att jag skulle bara blödig såhär i början men om ni visste hur mycket jag gråter av lycka, TROTS smärtor, skrikig unge och annat jobbigt, så känner jag mig lyckligare än någonsin! Jag längtar tills ni, mina fantastiska vänner och familj, får träffa det finaste vi någonsin gjort.

Freja Mari Lagercrantz blir hennes fullständiga namn. Åh, det är så mycket kärlek!


Uppdatering från en sjukhussäng

Hej på er! Tänkte göra en snabb uppdatering från telefonen då många undrar hur jag mår och då det är svårt att hålla alla uppdaterade via sms just nu.

Vår lilla underbara flicka kom till världen i lördags, den femtonde september klockan 13.20. Helt okomplicerat var det tyvärr inte då jag fick bli igångsatt pga en havandeskapsförgiftning och sedan bli akutsnittad då Freja vägrade att trycka sig ut ur mig. Jag kommer att skriva en utförligare förlossningsberättelse sen, men just nu vill jag bara att ni ska veta hur läget är.

Jag har väldigt, väldigt ont i snittet där Freja kom ut ifrån vilket gör det fruktansvärt svårt för mig att ta hand om henne som jag skulle vilja. Vi är kvar på sjukhuset och får mycket hjälp, så det är väldigt skönt och vi kommer nog stanna här några nätter till tills mina smärtor lugnat sig.

Om det är någon som känner sig bortglömd för att jag glömt att ringa upp/svarat på sms så hoppas jag att ni förstår varför. För tillfället lägger jag precis all energi (den lilla jag har dvs) på det absolut viktigaste i mitt liv. Vår dotter <3

Hoppas att allt är bra med er, underbara vänner!


vecka 39

I början av graviditeten var jag beräknad till den sextonde september men efter ultraljudet blev beräkningen framflyttad till den artonde. Jag håller dock kvar vid den första beräkningen och byter vecka på söndagar istället för tisdagar, bara för att jag vant mig vid det. Sen tycker jag inte att det är så noga, två dagar hit eller dit. Så i min räkning går jag in i vecka 39 idag iallafall, tjoho!
Idag har vi gått på stan och jag känner hur lillbebis trycker på ganska ordentligt. Jag hoppas att det är ett bra tecken och att det betyder att hon vill ut.  BB-väskan är iallafall packad och vi är redo att åka in när som helst.

håho

Magen elva dagar innan beräknad ankomst. Tjoho vad man växer. Skumt ändå att man inte känner sig så stor som man ser ut. Skönt ändå. Idag var jag hos bm som konstaterade att bebis är fixerad, wiho! Kom ut nuråååå! Jag vill veta vem du är och allt här hemma är klart. Du är så välkommen. Dessutom fick vi mail från två av paren som var med på föräldragruppen förut, de hade fått sina bebisar! Det känns som att det var igår vi satt där och hade minst 10 veckor kvar tills någon bebis skulle titta ut. Så himla roligt!

tredje september

Grattis på födelsedagen världens bästa pojkvän/sambo/fästman/blivandepappatillmittbarn
Tänk om hon i magen kunde bestämma sig för att vilja fylla år på samma dag som dig. Kom ut kom ut kom ut!

I morgon går vi in i vecka 38 vilket betyder 14 dagar till BF. FJORTON! Helt sjukt... Självklart hoppas jag ju att hon ska vilja titta ut tidigare, som jag anade så är man rätt trött på att vara gravid såhär i slutet. Och så längtar jag ju efter henne såklart!

RSS 2.0