jag gick ut på första lång och slängde upp ett mynt i luften. blir det krona kommer jag härifrån och blir det klave ligger jag snart under jorden, levande begraven

En fin i Göteborg.

Idag har jag jobbat och tvättat. Jag tog fel på dagarna och snodde en grannes tvättid. Trodde stenhårt på att det var idag jag skulle tvätta, men det var tydligen imorn. Sååå kan det gå! Tur för mig att det var en snäll granne som tyckte att det var okej att tvätta imorn istället. Oscar kom och bjöd mig på middag. Kyckling, soppa och avocado. Det är underligt hur lyxigt det är att få mat och ha middagssällskap när man bor ensam alltså! Vi spelade pictionary med snuskord och kollade på halvåtta hos mig.

Åh! Om bara några dagar kommer mamma och pappa! Och M såklart. Jag längtarrrrrrrrr!

you make my dreams


kyss mig så att nånting händer

Idag har jag och Micke gått 10850 steg i Göteborg på tre timmar. Det känns i fötterna måste jag säga! Vi har gått runt överallt, sett inspelningsplatsen av Andra Avenyn (hehehe, undra vem som ville se det), gått på konstmuseum och skrattat åt bilder på nakna tjejer och druckit kokosmilkshake. En himla mysig dag som inte ens är slut än. Just nu sitter vi vid varsina datorer och chattar på facebook samtidigt som vi ska göra en spotifylista tillsammans. Ikväll ska vi dricka öl med kompisar till honom. Jag älskar att vara här!

x marks the spot and it's not what they expected



<3

jag sitter på ett tåg och det luktar lite dig och mig

På järnvägen mot Göteborg!
Det känns som att jag har längtat efter det här i evigheter och nu är det äntligen fredag! Det är sjukt hur fort tiden går, ibland är det bra. Ibland är det dåligt.
Det var en skön dag på jobbet och fint väder. Nu hoppas jag att vädret följer med mig till Göteborg och att helgen aldrig tänker ta slut. Puss så länge!

how deep is your love

Har haft en riktig skitdag på jobbet idag och drog världens pinsammaste vurpa på vägen hem men efter ett samtal med Desirée, twinnylove, så känns det ändå som att dagen har varit underbar. Solen sken iallafall. Gud vad jag saknar att skratta med min twin, skratta sådär som bara hon och jag kan liksom. Nu är väskan färdigpackad och för första gången i mitt liv har jag packat riktigt smart! Imorn åker jag till min fina i Göteborg och jag längtar så himla mycket! Bra slut på en bra vecka måste jag säga!

eller så hugger de ner dig ändå och gör pappersmassa i fabrik. då skulle jag skriva brev med penna igen. då ska jag skriva lyrik

Precis som jag sa så var all jävla tvätt dyngblöt när jag skulle hämta upp den. Vad gör jag för fel? När pappa var här och tvättade lyckades han minsann fixa torra kläder åt mig. Äh, tvätta är och kommer aldrig att vara min grej! Nu hänger det blöta kläder över hela lägenheten men ja e int bitter. Det luktar ju gott! Och vet ni vad? Vi har stegtävling på jobbet nu, och idag när jag kom hem från jobbet så hade jag ca elva tusen steg och efter allt springande till och från tvättstugan är jag nu uppe i ca tretton tusen steg. Det är ju bra för att bara ha tvättat liksom! Godnatt!

1 2 3 4, tell me that you love me more

Måndag igen! Tiden går så himla fort nu för tiden! Är det för att man har kul hela tiden? Betyder det att jag egentligen har ett jätterolig jobb då? Jag menar; tiden går ju fort när man har roligt, och jag jobbar ju bara?! Yes I think so, för hur trött jag än kan bli på barnen, så har jag nog ändå det bästa jobbet ever! Gjorde ett fint pärlhalsband idag, som vi tappade i golvet precis när det var klart. Alla pärlor ba försvann. Heheheh!

Nu ska jag gå ner i min saw-tvättstuga och tvätta kläder, badlakan och sånt! Sängkläder om jag hinner. 1: Man har bara tvättstugan i tre timmar! Hur mycket hinner man på det?! Suck. 2: Torkskåpet och tumlaren är sämst i världen tror jag. Eller så har jag inte förstått mig på dem. Sist jag tvättade var ingenting torrt när jag var klar.

I morgon ska jag till Sanna på kräftskiva med Karin och Louise! Vin och kräftor en tisdag kväll kan ju inte bli bättre?! På onsdag har jag och karin vår kväll, vi ska införa en tradition att alltid ses onsdagskvällar. Bra tycker jag! På torsdag hoppas jag att det finns en tvättid till så att jag kan tvätta allt jag inte hinner tvätta idag och på fredag tänker jag ta första bästa tåg efter jobbet till Göteborg och finaste M. Bra, bättre, bäst vecka!

fint på mailen



<3
Finaste!

loneliness is better when you're not alone

Att tycka om en människa som inte är nära hela tiden.
Så känner jag för många. De flesta av mina vänner bor mer än 60 mil ifrån mig, men en människa som får en att känna sig speciell, på det viset som du gör, vill man gärna vara nära varje minut. Nu får jag lyssna på sån musik som påminner mig om dig och tänka på sånt som bara du kan få mig att tänka på.
För bara några veckor sen trodde jag inte att jag kunde känna såhär. Inte för någon alls. Men så vände du upp och ner på allting och visade något fint, som för mig oftast har känts jobbigt och svårt.
Världens finaste! :)

and if i'd fall, would you pick me up?

You look nice alright and I like the way you nod after everything I say, like it actually means something to you.

And I like your record collection, Townes and Jens with a hint of Rickie Lee. And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup, but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs

But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, so weak right now. I need proof before I dare to open this heart, so I prepared a quiz for you:

Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbour's?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
because I'm still scared of feet

Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

favorit i repris

"är det inte helt underbart att sätta sig i soffan, sätta på tvn, zappa mellan ettan och fyran och inse att det inte är någonting bra alls att titta på. och så tänker man: okej. vi kollar vad tvåan har att erbjuda. och så visar det sig att om en minut är annika norlin gäst i babel! jag vill vara annika."

Det hände igen! En lördagkväll ligger jag hemma i soffan bara för att jag inte orkar göra någonting annat. Fångarna på fortet med Johan Palm har precis varit och långfilmen efteråt orkar man aldrig titta på ändå. Jaha, sätter väl på lite HIMYM då. Eller vänta.. jag kaaan ju faktiskt kolla in tv.nu och se om det händer någonting annat. Vad ser jag? P3 guldgala, artister som Säkert!, Håkan Hellström, Oskar Linnros, Lykke Li och Robyn ska spela på ettan och här funderar jag på att kolla på HIMYM?! Sorgligt. Tänk vad mycket bra tv jag kan ha missat. Nåja. Nu har Säkert! spelat och jag är lite missnöjd över hennes val av låt. Influensa är bra men inte den bästa.

Igår åkte jag iallafall till Emma och somnade nästan direkt. Jag hann se Let's Dance men somnade med alla kläder på i reklamen till nyheterna och sov hela natten. Sån är jag efter en veckas arbete!

Jag längtar till så mycket just nu. Nästa vecka är fullspäckad med tvätt (tro det eller ej, men jag längtar till att få tvätta alla sängkläder, badlakan och sådant!), kräftskiva, karinhäng och mys. Helgen ska spenderas i Göteborg, därför längtar jag lite extra tills dess. Helgen efter det kommer Göteborg till Stockholm och mig. Det gör mamma och pappa också. Det blir mysigt!

på ett sätt är ni ändå med mig hela tiden


man tycker inte om det här bandet, man börjar inte sjunga på rätt ton

Nästan alla mina rubriker består av citat ur Säkerts låtar. Jag älskar Säkert! Hon sätter ord på känslor man inte visste att man hade och är en jävla gud. Men det bästa av allt är att du också älskar henne!

Men äntligen helg! Tröttare än vad jag var i morse har jag inte varit på lääänge! Men nu så: nu ska jag vila och inte umgås med barn! Ikväll ska jag åka till Emma och ha systermys. Även fast jag helst av allt skulle vilja sitta på ett tåg till Göteborg just nu så är jag ändå riktigt nöjd. Göteborg får vänta tills nästa helg. För då kommer jag!

Middagen för min syster var riktigt trevlig igår! Vi åt på samma restaurang som dottern i beck också valde att göra. Det var bara jag som tyckte att det var coolt. Erica, Dessan och mamma blev också imponerad!

dagens lol

Läste i Dessans blogg att dom tydligen håller på att flytta runt alla stjärntecken. Ett nytt stjärntecken finns med och tror ni inte att det är det jag blir?! ORMBÄRAREN. Vad fan är det för jävla stjärntecken? Nä, aldrig! Jag är och kommer alltid att vara en stolt skytt!

får jag gå precis så nära att min axel stryker vid din arm?

Nu vill jag säga grattis till världens bästa syster som blir en riktig sjuksköterska idag!
Stolt lillasyster är vad jag är! PUSS till Emma!

som om tio kampsportshundar tuggat taktfast på min halspulsåder

Det var tydligen jordnötter i bullen som låg bredvid bullen de köpte i affären. LOL. Varför ska man vara så fruktansvärt allergisk? Jag fick liksom inte ens i mig nötterna. De hade bara legat på samma ställe. Äh! Nu mår jag bra iallafall :)

I morgon blir min syster sjuksköterska. Himla stolt är jag! Vi ska fira henne med middag och så, det blir fint det! :)
Äh. Sämst inlägg. Återkommer när jag har något intressant att komma med! P


ja, jag borde gå men köttet är svagt

En helt vanlig tisdag på jobbet förutom att jag jobbade över och hade möte. Personalmöte! vuxenpoäng på det tack! Vi fick middag och fika som var gött meeen: när jag kom hem kräktes jag ner hela min toalett (ja! det ville ni veta), min hals och hela ansiktet svullnade och jag blir helt igentäppt i näsan. KUL DÅ! Käkade vi nötter eller?! Lite samtal hit och dit och det visade det sig att jag var tvungen att omedelbart bege mig till akuten. Karrabarra världens bästa karra kom hit och åkte taxi med mig till danderyd. Fick lite medicin och satt där i flera timmar (kändes som år!!). FAAAN vad less jag blir på mig själv. När ska jag lära mig?! Hädanefter är det jag som läser på varje jävla innehållsförteckning!!

Ikväll tänkte jag ju städa, duscha och sova tidigt! Tji fick jag! Imorn kommer Oscar och Petter hit! PETTER! Överraskarn. Fint :)

"dåliga bandet jag tycker inte om er men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer"

God morgon lovers!
Jag har spenderat helgen i Göteborg. Himla fint ska ni veta! 
Kom hem runt ett i natt och kunde inte sova före tre så det var räätt tufft att ta sig upp idag. Plus att på bara en helg har jag
vänt på dygnet rätt hårt. Men det var det värt!
Ska strax gå iväg till jobbelijobbet och efteråt är det någon som verkligen måste städa upp här hemma.. uuh det är 
jobbigt att erkänna; men jag bor just nu i en svinstia!

Allt känns så Säkert!
Kan vi sitta på en bar,
se hockeyn på Dovas utan att se hockeyn på Dovas?
Får jag luta mig närmre precis när det blir två noll till Finland?
Får jag köpa en öl till som vi gör i norrlands inland?
När vi inte kan förklara hur gärna vi vill sitta kvar.
Precis såhär.

en del av mitt jullov


lidingöhomies


men dina ord fick mig alltid att le eller brista ut i skratt

Jag har drömt så himla mycket de senaste nätterna. Flera nätter i rad har jag drömt att jag blivit gravid, att jag adopterar bort ett barn, att jag ska föda, att jag går runt och är jättegravid, att jag gör graviditetstest, att jag mår illa och spyr. Flera, flera nätter i rad snackar vi om nu! Why God, why?!

people hearing without listening

Tittar på Per Morberg när han kastar i levande kräftor i kokande vatten. Det ser så jävla brutalt ut. Men snart ska jag på kräftskiva. MMM gött! Jag tänkte såhär; jag kastar in lite bilder från tiden utan dator, dvs hela mitt jullov.

















ehhh

det var svårare än vad jag trodde att komma igång med det här, vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om. men snart, snart kommer jag igen!

i'm back!

NU HAR JAG FÅTT MIN LADDARE!
nu kommer ni få inlägg på inlägg på inlägg.
kul för er! hähähä

heheheh hej

asssååå!
jag beställde ju en ny datasladd förra veckan. hade fått ett mail om att den levererats i fredags.
TUR ATT JAG SKREV FEL ADRESS!
hur gör man nurå?

du åker till ett söderland rätt snart, jag låtsas att det är av kärlek till stan jag stannar kvar

Jag har fortfarande ingen dator men om fem till sju arbetsdagar kommer jag vara back on track!
Min jul hemma var underbar! Tåget var försenat så jag fick alla pengar tillbaks, jag kräktes på julafton men sen mådde jag bra. Heheh. Det var fantastiskt att få träffa alla mina kära och jag fick hur mycket fina julklappar och födelsedagspresenter som helst. Jag vill visa allt här, men det får vänta i fem till sju arbetsdagar.
Igår beställde jag och Karin biljetter till Oslo den tjugoförsta april, vi ska nämligen fira Karin och Desirées födelsedagar där! Skönt att ha någonting att se fram emot. Jag längtar redan efter mina fruar!

RSS 2.0