håll min hand i vimlet



Nu och föralltid. Michael Lagercrantz ♥

är det verkligen sant att jag förtjänar något såhär stort?

‎"Stockholms största popfest bjöd på popkärlek i massor. Poppärlor avlöste varandra, och i slutet av spelningen med Säkert! inträffade ett frieri i publikhavet. Senast jag var med om något liknande var under Lalehs konsert på Arvikafestivalen 2006." Magnus Olsson, festivalrykten.se

H-e-r-r-e-g-u-d! Är det sant?! Det var verkligen det bästa jag varit med om! Och att Annika Norlin, självaste Hello Saferide och Säkert! sedan skriver "Mäktigt! Gratulerar (här förutsätter jag att du säger JA)" till mig. Nä. Jag har inte förstått hur stort det är än. Men jag skakar och ler konstant hela tiden. Min fina, fina, fina pojkvän är verkligen den finaste som finns och det skulle aldrig kunna bli bättre än såhär! Under min favorits konsert frågar han mig om jag alltid vill vara hans. Att jag sätter mig ner och skriker och gråter av lycka, att alla runt omkring oss vänder sig om och lägger all fokus på oss under flera minuter av slutet av Annikas konsert. Att min älskade Micke har planerat det här i flera veckor och har köpt den finaste ringen jag kan tänka mig. Att han alltid vill vara min. Att allt det här faktiskt är på riktigt!

Är det verkligen sant?
Jag får nypa mig i armen några gånger till innan jag verkligen tror på det. Men något jag verkligen känner i hela mig, är att såhär lycklig har jag aldrig varit!

'Cause lately I'm not dreaming, so what's the point in sleeping?

Jag fattar inte varför jag aldrig lär mig det här med att kliva upp på morgonen och när man helst ska göra det. Jag är så jävla tidsoptimist så nu har jag suttit och chillat i typ 50 minuter och behöver inte gå till jobbet förrän om 20. 05.50 hade jag ställt klockan på. Jag börjar liksom 07.15. Huuur onödigt?

Nu har jag iallafall försökt lära mig det här med twitter. Jag skaffade mig det för att kunna följa alla andra, inte för att twittra själv, men nu har jag fått en otippad follower!! Så nu när jag börjar bli poppis måste jag ju typ börja dela med mig av mitt liv där men jag fattar ju inte hur man gör. Lål. Somebody help meeeee! 

PRIDEPARADEN 2011

Prideparaden är bland det häftigaste jag varit med om. Det var så kärleksfullt och när de stolta föräldrarna kom kunde jag inte hålla tillbaks tårarna. ALL KÄRLEK ÄR BRA KÄRLEK!


RSS 2.0