home is wherever I’m with you


Nu har han åkt hem och tänk att den här känslan som blir när man lämnar honom eller när han lämnar mig inte försvinner mer och mer för varje gång. Jag tycker att man borde vänja sig liksom. Nä, det blir faktiskt bara värre och värre för varje gång. Men snart kan jag, förhoppningsvis, flytta dit och då. Då kommer allt vara perfekt!

om jag får somna bredvid dig

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

allt var passion och då förstod jag vad det var



Har haft en supermysig midsommar med Micke och hans familj och deras kompisar i Åkers styckebruk. Vi åt massor av mat, dansade runt midsommarstången, spelade kubb och sjöng massa! Nu sitter vi hemma i Käppala vid varsina datorer och rapar vitlök. Romantiskt va?
Just nu ser jag fram emot den sista jobbveckan innan semester och jag längtar tills jag slutar på fredag och får bege mig mot Göteborg för att stanna i hela tre veckor! Jag och M har inte varit med varandra så lång tid innan så nu får vi se vad vi går för! Kommer vi klara av det? Höhö! Frågan är väl egentligen om Micke kommer klara det.

Har jag berättat hur kär jag är i honom föresten?

I was born one mornin' when the sun didn't shine I picked up my shovel and I walked to the mine I loaded sixteen tons of number nine coal and the straw boss said "Well, a-bless my soul"

Heeeeeeeeeeeeej!
Gud vad ni ska ha saknat mig! Jag hade seeerrriöst glömt bort den här bloggen men här är jag! Fick sånt jävla bloggsug när jag stog i duschen!


Saker som har hänt på senaste tiden och som ska hända:
Jag har köpt en iPhone, hundra år senare än alla andra, men ändå! Jag är frälst och förstår inte hur man kan vilja ha en annan telefon än den.
Jag har börjat jobba som barnflicka. Heheheh. Första dagen var idag. Det är inte så knäppt som det låter. Tre dagar i veckan tar jag hem den sötaste ungen på dagiset, hämtar hans syster på hennes dagis, lagar middag åt dom, äter och går hem. Typ. Asnice och asniceiga pengar!
I söndags var jag på (i?) Ullared med Elin och Micke! Det var skitcooolt! Asbilliga tvålar och massa annat bra som man behöver i hemmet. Kan lätt bli en sån där tönt som man ser på tv som sparar i ett helt år och åker dit och köper allt för ett år framöver!


Haha lol på att jag inte kommer på något som har hänt sen senast.
Meeeneee, det här var väl kul? Fårrrr se när vi hörs igen! tjaaarå

if morning never comes

Imorn åker jag tillbaks till Stockholm. Att åka ifrån Östersund den här gången till skillnad från de andra gångerna är att nu har jag sagt hejdå för alltid till en människa som alltid har funnits i mitt liv och som alltid kommer vara en så viktig människa för mig. Jag tror inte att jag har varit med om något så jobbigt förut. Att sitta där, bredvid sängen och tänka att nu är det förmodligen sista gången jag pratar med dig och den där sista kramen.

Den där sista kramen.

När du frågade om jag ville stanna hos dig. Det gör så fruktansvärt ont i mig samtidigt som jag vet att du längtar tills du hamnar på ett annat ställe. På ett ställe där du slipper att ha ont och där du kanske träffar alla du saknar.

"Tack ska du ha för de åren som jag minns."

RSS 2.0