hope a little harder

Har haft utvecklingssamtal i veckan, och för första gången i mitt liv var det inte jag som satt där och skulle höra hur min utveckling går. Det var spännande att få vara den som berättar hur någon annan utvecklas! Hähähä, tänker tillbaks på de få utvecklingssamtal jag minns och det som slår mig är att jag alltid var nervös inför dessa samtal. Jag var ju inte direkt bra i skolan. I låg- och mellanstadiet var jag mest nervös för att få höra hur kass jag var i de flesta ämnen, på högstadiet visste jag att jag skulle få höra att jag var tvungen att prata mindre och plugga mer på lektionerna och på gymnasiet (där hade jag väl iofs bara ett) berättade fröknarna för mina föräldrar hur mycket frånvaro jag hade. Förståeligt att man var nervis för att gå på utvecklingssamtal då eller? På dagis är det iofs annorlunda, för då är ju inte barnen själva med på samtalet.


När jag började på det här inlägget skrev jag först: Vill skriva, men har ingenting att skriva. Men sedär! Då har man skrivit ett helt inlägg om utvecklingssamtal. Tur man inte har så kräsna läsare.

Igår var det ju förresten Karin-onsdag och den här gången var det Karins tur att bestämma. Så vi drog ett Core-pass på Sats, åkte bil runt Lidingö och lyssnade på skivor som vi hade i bilen påväg till festivalerna i somras, nostalgiiiiii! och sen körde vi förbi ett sushihak och spontanköpte med oss sushi som vi åt i bilen utanför min tvättstuga. Helt perfekt onsdag!

Imorn är det fredag och jag ska inte åka med något tåg till Göteborg efter jobbet. Tråkigt som sjutton! Hoppashoppashoppas att Erica bestämmer sig för att komma hit. Annars vet jag inte alls vad helgen har att bjuda på förutom bio på lördag.

upside down boy you turn me all around


i'll do anything for you

Nu är det ensamt i lägenheten igen. Mamma åkte vid två och Micke åkte vid sex.
Har gått runt på stan hela dagen i hopp om att hitta en vårjacka till honom. Sämst när man hittar en perfekt som inte finns i rätt storlek.
Nåja, ensamt var det ja.
Åh, igår var det så fint. Vi låg i sängen och tittade på Kvarteret Skatan när vi hör hur det börjar smälla som bara fan utanför. Vi kollade ut och ser värsta fyrverkeriet. Det bubblade i hela mig och jag kände hur kär jag är i killen som satt bredvid mig.
Min fina Micke. Inte konstigt att tårarna rann i samma stund du åkte ifrån mig. Jag älskar dig ju.

det här var en bra helg


livet på en soffa

Just nu ligger jag i min säng. Ni förstår inte vilken lycka det innebär för mig! När man bor ensam i en tvåa på typ trettioåtta kvadratmeter är det inge roligt att sova i en säng i ett rum utan tv, med beiga tapeter, med tre läskiga garderober och en spegel där man ibland kan se fantasispöken. Därför har jag valt, trots min helt otroligt sköna säng, att sova i soffan. Jämt. Den är lite för hård, lite för kort och lite för vit för att sova i egentligen. Men det är så värt det. Hellre sover jag lite oskönt, än att inte alls kunna sova pga rädsla. Nu är mamma här och har tagit soffan och nu går det bra. För nu vet jag att jag inte är själv. Jag ligger i min säng och njuter. Tack mamma! Och tack för att du har dammsugit, diskat, dammtorkat, fixat mat, strykt och vikt all min tvätt och för att du är bäst!

And ”God only knows” and you have the same sad similarity. That every time it’s over I want to press play again, but the only difference appears to be: I can force it on one of you and on the other I can’t.

Nu är det en vanlig onsdag igen. En Karin-onsdag. Det var ett tag sen sen sist känns det som, sjukdomar och annat har kommit i vägen. Vi tillbringade denna onsdag med en promenad runt Gåshaga och sen lite hästbrun (där vi lyckades samla ihop 120 poäng var! hur grymt?!) hos mig och huuuur mycket snack som helst om precis allting. En perfekt lill-lördag enligt mig.

Imorn kommer mammi hit. Äntligen! Ska äta middag med henne och Emma efter jobbet, på fredag ska jag till Sanna för middag och bowling med ett gäng sköna tjejer. På lördag ska jag och mamma ta våra löner och gå ut och vårshoppa (Liz!!). Och sen kommer några Lagercrantz:are till Lidingö för att bli bjudna på middag. Söndagen ska spenderas på något fint ställe om vädret tillåter. Bättre helg kan det nästan inte bli!

i wonder who is like this one

Vi var och kollade in Movits i lördags. Bra drag!


den finaste i världen



Mamma kommer hit snart. För att hon saknar oss och för att vi saknar henne. Att hon åker hit dagen då hon och pappa firar tjugo år som gifta och på sin födelsedag är lite sorgligt, för pappas skull, men ändå så underbart! Jag längtar!

om drygt två månader är det vi igen

Jag brukar klaga på att tiden ibland går lite för fort. Sådär fort så att man knappt hänger med. Men just nu får tiden gärna köra i 110 och sen sakta ner eller stanna helt i den stund då vi ses igen. Jag är inte hel utan er, det är fyra bitar som saknas och fattas varje dag. En del har jag redan hos mig och utan henne hade jag nog inte varit kvar här. Vi är egentligen så olika men varje person behövs för att bli det där perfekta teamet. Det där teamet som gör att man känner sig hel.

det blev inga elva dagar

Nä. Min helg var helt oplanderad. Oplanerat är inte kul.
Jag beställde en sista-minutenbiljett till Göteborg på torsdagen, utan att min fina fick veta det.
Hans föräldrar (som är mina extraföräldrar när jag aldrig träffar mina egna <3) kom och hämtade mig på stationen och eftersom Micke precis dragit iväg för att bowla bestämde vi oss för att åka dit och överraska. Så lyckat det blev. Mickes mamma hade aldrig sett honom så glad. Jag vet inte om det är sant, men det pirrade mer än vanligt när han vände sig om och gjorde det finaste leendet jag sett i hela mitt liv. Så det blev lyckat. Jag stannade på bowlingen och tittade på den sista kvarten för att sen dricka ett glas vin med han och hans vänner.


Lördagen var så fin den bara kunde bli. Vi har kommit in i den där fasen då man inte behöver anstränga sig för att det ska vara perfekt. Jag kan bara titta på honom och känna en sån jävla lycka! Det känns på ett sätt som jag aldrig känt förut.

Att jag sen blev magsjuk på söndagen och inte kunde åka hem gjorde saken, kanske inte bättre, men att få sova bredvid den man gillar mest i hela världen slår faktiskt allt. Det spelar ingen roll hur man mår. Man kan bara vara.

Idag är det tisdag och jag har inte kommit hem än. Jag sitter i sängen i Göteborg och väntar på att pluggisen ska komma hem. Jag längtar efter honom. Visst är det hemskt? Men det är sant. Jag luktar lite på kudden och vet inte vem jag är. Men jag vet vems jag är.

ses om elva dagar älskling



Jag hatar natten då jag måste sova ensam igen. Den första natten efter två med dig. Somnar i soffan för att sängen är för stor utan dig.

Bild 28. En bild på någon du ser upp till


Bild 27. En bild som du alltid skrattar åt


Bild 26. Någon/några som du alltid har roligt med


Bild 25. En person som alltid gör dig glad


Bild 24. En bild som gör dig glad


Bild 23. En bild från i somras


Bild 22. En bild på en snygg kompis


Bild 21. En person som alltid ställer upp för dig


you're the one that makes my world go around

Igår var jag och Karin på bio och såg the kings speech. Sjukt bra film och jag rekommenderar den till alla!
Eftersom jag och Karin brukar ses på onsdagar så har jag torsdag idag, känns liksom som att det är fredag imorn och är inte det bland det störigaste som finns?! När man inser att det faktiskt bara är torsdag..


Ikväll har Emma varit här och ätit middag, spelat gitarr och pratat en massa. Systermys!

För övrigt fyller både mamma och Emma år om bara några veckor och jag måste få säga att jag har kommit på den bästa jävla födelsedagspresenten ever till en av dem.

Bild 20. En bild på dina närmaste


Bild 19. En person som är snygg


Bild 18. En bild på något som påminner dig om något roligt


Bild 17. En härlig bild


Bild 16. En bild på dig själv


Bild 15. En person som du vill vara med


Bild 14. En bild som påminner dig om gamla tider


RSS 2.0