tänk att få vakna till det här humöret varje morgon


Just nu är du inne i en period där du gör din mamma totalt slutkörd. Din energi tar aldrig slut och du HATAR att sova, du vägrar att ligga stilla och det som har varit lite utav min räddning under dagtid (att somna enkelt i vagnen) har du bestämt dig för att sluta med. Nu är det konstant spring (nåja) dagarna i ända. Jag har aldrig varit tröttare. Tur att du ändå är världens gladaste. Och att vakna och se dig stråla som en sol varje dag är inte fy skam.

äntligen!

I fredags kom världens bästa Emma hem tillsammans med sin blivande fru Ida. Det var supermysigt att ha dem här och jag hatar att tiden går så snabbt. I fredags grillade vi i Månsåsen och jag, Micke och Freja sov kvar där och vilade upp oss i lugnet. Efter att Freja somnade på lördagskvällen tog jag och tjejerna oss en spontanutgång och jag kom inte hem förrän halvfyra på morgonen. NÄR hände det sist? Men kul var det! 

min lilla har blivit så stor


mors dag i månsåsen

 
Idag har vi firat mors dag i Hammerdal hos min momma och moffa tillsammans med kusiner. Fin dag!

bra bra bra

Om ni inte redan gjort det; kolla in det här inlägget.
Jag älskar bloggar som hennes. Många i hennes kommentarsflöde menar att det inte är något fel i att som tjej vilja ta lättklädda bilder och yada yada men det vi, allihop, måste se är vad det sänder ut för budskap. Trött blir jag. Trött. 

När vi ändå är inne på bloggtips vill jag tipsa om den här bloggen. Den bästa bloggen jag vet, i alla kategorier!

Freja och Abbe

Idag har Lena och hennes lilla Abbe varit här. Abbe är två månader äldre än Freja och idag var första gången de sågs sen Freja lärt sig att ta sig runt själv, så idag kan man ju nästan säga att de "lekt" med varandra. 

freja åtta månader

Jag har varit dålig på att sammanfatta Frejas utveckling och det känns lite tråkigt såhär i efterhand eftersom jag glömmer allting och att allt går i sån rasande fart. Jag minns inte hur Freja var för tre månader sen, jag kan knappt tänka mig hur det var då hon låg stilla. Som det är just nu så är hon iallafall aldrig stilla, vilket är skönt på sitt vis. Nu härjar hon runt fritt här hemma, kryper överallt och ställer sig upp mot allt som går att hålla sig fast i. 

lilla stora pysslingen


bildbomb nionde maj

Idag åkte vi ut till Månsåsen där gammelmomma och gammelmoffa också var. De hade köpt en gunga till Freja och den var vi såklart tvungen att inviga!

 

sjuk eller extrem sömnbrist?

Igår kväll somnade jag direkt efter middagen. Klockan var väl rut 18 och jag tänkte bara vila lite och sen vaknade jag runt 06 imorse av att Freja vaknade och Micke skulle gå iväg till jobbet. Jag mådde så illa och kände hur en magsjuka skulle komma och ta tag i mig så M stannade hemma och jag sov vidare till klockan 12. När sov jag så mycket senast?? Migrän från helvetet just nu och M och F är på affärn och handlar fruktsoppa till mig. 

Glädjespridarn'

det här längtade jag efter

När vi väntade Freja såg jag bland annat framför mig hur vår lilla familj skulle sitta ute och äta frukost i solen. Det är precis lika underbart som jag föreställde mig. Jag uppskattar det lilla nu för tiden, sånt som jag aldrig har reflekterat över förut är nu saker som kan göra min dag till något helt underbart. Fågelkvitter till exempel. Vattna blommorna utomhus. Göra i ordning en stor frukost som vi kan äta i solen. Livet är fantastiskt!

maj maj månad

Våren är typ här. Det är sol ibland men det blåser något jävulskt hela tiden. Trist! Men det stoppar inte Freja att testa att gunga för första gången. Lekparken med gungor, en båt, lekstuga, klätterställningar, gunghästar och rutschkana precis utanför kommer förmodligen att bli besökt ett antal gånger under sommaren. Längtar!

RSS 2.0