just det!

Tänkte ju skriva att jag hatar räkningar också. Fan vad jag hatar dom!
OCH jag har funderat på att avsluta mitt bredband hos telia. Känns som att jag får alldeles för många räkningar därifrån plus att det här fittiga bredbandet är ju segare än en snigel. Hejdå

dansa på min grav

Ujuj. I måndags blev jag asförkyld och skulle nog säga att jag är rätt sjuk än. Men när man börjar dagen med två alvedoner så klarar man det mesta! Idag har jag och Karin varit i Lidingö centrum och handlat massa vin och grejer till Oslo. Yes, imorn drar vi till den norska huvudstaden och besöker våra fina malinar. Huuur nice som helst ska det bli! Fandå. När jag började det här inlägget kände jag hur mycket jag hade att skriva om, men så hade jag inte det ;pppPpPPP lol.
Sämst! Tjarå

jag är nog rätt så askär i dig


arton tusen steg känns inte som arton tusen steg när jag går med dig


idag säger jag grattis till min fina twinny som fyller 21


öl i solen med två av mina bästa


sånt som är mycket roligare att se än att läsa om

Idag sken solen hela dagen, så vi bestämde oss för att vara ute nästan hela dagen. Så sjukt skönt! Barnen har sprungit runt och lekt i bara jeans och fleece och fröknarna har suttit och solat näsan. Heeeelt fantastiskt väder, som Mallan skulle ha sagt.
Det jag tänker komma till är att barnen har idag sett mig som någon slags soptunna. En gång var femte minut har någon unge kommit med skräp som dom tycker jag ska ta hand om och det värsta var på slutet av dagen då Linnéa kommer med två asgamla och äckliga kondomer och lägger framför mina fötter. Jaha, tack så mycket. Sen kommer Maia och tittar på dom och säger: ÅÅÅÅH kolla vilka äckliga jättegamla bananskal.
HAHAHA! Det var så mycket roligare än vad det låter.


Sen har vi fått ett nytt barn som har missuppfattat Biancas namn och kallar henne för Kalle Anka. Jag försökte idag rätta henne och säga: Men hon heter inte Kalle Anka, hon heter BIanca. Den nya flickan säger då: Jahaaaa.. BioKalleAnka.

and he kissed me 'til the mornin' light

Jävligt konstig dag idag. Var på jobbet och mådde hur bra som helst. Käkade lunch, nattade småbarnen och helt plötsligt började jag må skitilla. Gick ut och tog luft och försökte tänka bort allt. Det funkade såklart inte så jag gick hem och kräktes. Massor! Efteråt var det bra. EEEh? Vad är det för sjukt?
Nåja. Huvudsaken är att jag kan jobba imorn. För hemma tänker jag inte sitta.


Usch vilken extremt tråkig blogg jag har. Jag vet liksom inte alls vad som ska skrivas här. Allt jag vill skriva känns oftast alldeles för privat. Därför nöjer jag mig idag med att berätta om mina spyor :) God natt.

ANDRA SIDAN GE OSS ETT R!



Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka att fotboll var såhär kul. Herregud!

i will be gone when you wake up

Stegtävlingen har börjat igen på jobbet och den här gången är jag mer peppad än vanligt. Igår drygt tjugosju tusen steg, idag nitton. Bra start måste jag säga! Nu gäller det bara att hålla samma tempo hela vägen fram.

Imorn ska jag på föreläsning hela förmiddagen. Sist jag åkte iväg på föreläsning så var det ju inte ens föreläsning. Då var det någon kurs som gick ut på att man skulle spela rollspel. Haha! Så där var jag alldeles ensam med en massa andra fröknar och skulle spela TEATER. Har nog aldrig känt mig så felplacerad i hela mitt liv. Fick iofs mycket beröm för mitt skådespel. Jag skulle spela en pappa som var skitarg på fröknarna på dagiset hans son gick på. BBLOL på den! Såååå, hoppas att det bara är föreläsning imorn. Är inte riktigt på humör för teater den här gången.

ÅÅÅÅÅH på fredag drar jag till Göteborg. Äntligen! Känns som hundra år sen!

i hope you feel the same way for me

Frukost, Karin, core, promenad, äta macka, döda silverfiskar, middag, bio.
Min dag.

hur kan man leva utan sånna som er?



Vad är det för val jag har gjort egentligen? 60 mil och kanske mer ifrån er alla. Så inte okej! JAG SAKNAR ER!

RSS 2.0