den där påskhelgen

Några bilder från påsken blev det knappt. Vi har hållit oss i Månsåsen och myst med familjerna. Solen har varit framme hela tiden och det känns som det enda viktiga med påsken. Freja har växt ordentligt och hon börjar kännas som en stor bebis nu. Första tanden har vi fått skåda också!

malligapyret


besök av gamla tider

För ett tag sen var mina bästisar från gymnasiet här och hälsade på. Tråkigt nog ses vi rätt sällan men det är kanske just därför vi har så sjukt roligt när vi väl ses.

jag är så fruktansvärt stolt över dig


Och det kommer jag alltid att vara. Viktigast i mitt liv. Det är du.

mamma femtioett år


Mamma fyllde 51 den 24e så vi åkte till Månsåsen och grillade kolbullar och korv med föräldrar och morföräldrar. Mysig dag och Freja fick inviga sin pulka!

här kommer vår-freja


Nu är Freja redo för våren.

finbesök och blåtiror

Idag har vi haft finbesök här hemma. ÄlsklingsLizette har varit här och förgyllt. En liten promenad, våfflor och bebis(bästis)mys har gjort en perfekt fredag. Efter Frejas eftermiddagstupplur vaknade hon med en blåtira. What??? Har inte hört ett enda gnäll idag som kan vara orsaken till en blåtira, men jag vet ju att Freja brukar kunna dunsa huvudet i backen när hon ligger på mage så jag gissar att det är något sånt som är boven.

varför är det så tyst

I onsdags fick jag en väldans glad överraskning. Ellie, världens bästa Ellie kom till stan helt oväntat. Äntligen! Här har jag gått omkring och trott att tjejen ska komma i början av april och så kom hon NU istället. Så himla roligt! Anledningen till varför det är så tyst här på bloggen är alltså för att vi håller på att visa vårt Östersund för henne. Så mysigt. Ikväll ska vi göra hemmagjord sushi. MMmm...

idag säger vi grattis till emma


29 år idag syrran. Grattis världens bästa <3

söndagssöndag

Idag har det varit en riktigt sån där söndagssöndag. Jag vaknade vid halvelva och möttes av världens finaste i Frejas rum och sen har vi hängt i myskläder hela dagen. Så idag passade vi på att storstäda, tvätta, rensa kylskåpet och annat sånt där som måste göras ibland. Vid middagstiden kom Dessan och Nini hit och åt med oss och spelade några partin kortspel. En riktigt skön söndag har det varit och jag har äääntligen känt mig piggare! Snoret rinner och hostan är kvar men, peppar peppar, jag ser ljuset i tunneln!
 

vinterfint i vinterparken



god morgon förresten!


välkommen på frukost hos lagercrantz/andersson



idag är ingen bra dag för att vara sjuk

Alltså vädret <3
Det jag älskar med att bo här uppe är bland annat det här. En perfekt vinterdag. Solen steker men luften är iskall, snön glittrar och himlen är knallblå. Helt perfekt! Idag trotsar jag förkylningen och går ut. Det GÅR inte att ligga inne och bli frisk en dag som denna.

jag kanske lider av någon ålderskris


Men igår vågade jag ta de där hålen i öronen som jag velat ha så länge.

välkommen till världen älskade alice


När din mamma ringde och berättade att du skulle komma till världen inom några månader skulle jag föda din kompis Freja om bara en månad. Du var då bara en liten liten bebis i mammas mage men vi längtade efter dig från första stund. Jag har känt din mamma ett tag nu, vi lärde känna varandra när vi jobbade tillsammans i Stockholm och hon kom att bli en av mina närmsta vänner. Din pappa har jag träffat några gånger och fått en sån fantastisk bild av honom. Det jag vill säga är att du har två underbara föräldrar och nu har dom fått dig. Det bästa som kunde hända dem och jag är så lycklig för deras och din skull. Ni är och kommer alltid att vara en familj som ligger väldigt nära mitt hjärta. Grattis Louise, Micke och finaste Alice. Jag och min familj finns alltid här för er, några mil bort, men ändå alltid så nära. Älskar er.

God morgon!

När man vaknar (blir väckt) halvsju på morgonen och är pigg känns livet jävligt bra. Jag ÄLSKAR att vakna tidigt om jag känner mig utvilad. Man kan få så himla mycket gjort och nu när det dessutom är ljust ute vid den här tiden kan man inget annat göra än att le åt livet. Fantastiska liv.

Jag känner mig dock inte helt frisk än, men när man börjar bli rastlös så vet man iallafall att man börjar bli frisk. Jag kan inte ligga hemma en dag till så idag åker vi in till stan en sväng för en date ned våran älsklingsjosefine! Ha en bra dag! Puss!


längtar efter dig


Jag ska vara ärlig och säga att jag inte trodde att den här saknaden skulle vara så stark Elin. Vi sågs ju inte jätteofta när vi bodde i samma stad. Men nu börjar jag förstå. Det var inte det att vi inte sågs varje dag, det var känslan av att veta att vi kunde ses när som helst som var det fina. Jag vill sitta på din balkong och prata om sånt som faktiskt är viktigt. Sånt som jag bara kan prata med dig om. Om sverigedemokrater, om lidande, om sånt som gör ont och om sånt som är lyckligt. Jag vill att du ska lära mig saker, saker som jag vill kunna men inte kan. Jag behöver dig mer än några telefonsamtal då och då. Vi behöver dig. Snart kommer du hit och förgyller våra liv i en vecka, sen kanske vi hinner komma ner till dig en gång, men sen flyttar du. Till ett annat land. För att uppfylla dina drömmar. Jag är så lycklig för din skull. Jag tror och hoppas på dig, jag vet att du kan för det har du bevisat. Du är en inspiration och en underbar människa. Du är den enda jag känner som brinner så mycket för saker, du står för dina åsikter som ingen annan och det är det jag beundrar hos dig. Jag behöver dig för att kunna stå för mina åsikter, för att börja engagera mig i saker som jag brinner för. Du ger mig så mycket som jag inte vet hur jag ska kunna ge tillbaks. Du är en människa som alltid kommer att finnas i våra liv som den galna, fantastiska och lite knäppa tant Ellie. Jag älskar dig. Vi älskar dig. Kom hit nu.

favoritmoster


00.19 säger jag god natt

Han somnade vid 20.30 den där sambon, men det tycker jag att han var värd. Han tog Frejas nattmatning natten till idag, åkte till jobbet vid 07.00 åkte och handlade efter jobbet, kom hem runt 17.30, käkade mat, diskade diskberg, tog hand om mig, badade, underhöll och matade en relativt onöjd Freja och slocknade så fort han nattat henne. Och precis innan han somnade sa han att han kunde ta nattmatningen i natt igen och att jag får sova i Frejas rum för att kunna sova ut. Älskade, älskade M.

Nu är det dags för mig att somna. Typiskt när man har en hel natt till godo att man inte riktigt kan somna, nu blir det ju liksom inte att "sova ut" ändå eftersom klockan börjar närma sig väldigt sent. Håller tummarna för att Freja tycker det är okej att ha en sliten mamma i morgon också. God natt!


vad skulle jag göra utan dig?


Tack för att du är så förstående. Älskar dig.

ge mig styrka

Igår kände jag tydligt att förkylningen skulle komma och ta tag i mig igen och visst vaknade jag sjukare än på länge i morse. Jag kände bara en hopplöshet och kunde inget annat göra än att bara starta dagen med en överpigg F. Som tur är jag verkar jag ha en unge som kan läsa tankar. Efter att jag tänkt: snälla snälla Freja, somna en liten stund ungefär sjuttioelva gånger somnade hon tillslut. Först på förmiddagen i säkert en timma och då passade jag på att sova jag med, men någon skönhetssömn blev det då inte då flera mardrömmar valde att besöka min tupplur så jag vaknade tröttare än innan. Nu på eftermiddagen valde hon att själv stänga sina blå och sov i över två timmar (!!!!!!) och då kände jag att en film vore på sin plats, för att titta på film är det ju nästan lag på att man ska göra när man är sjuk.

skönt för de små benen att kunna gå runt (bakåt) själv


monopol har avancerat

Jag har varit sugen på att spela monopol hur länge som helst nu och i inflyttningspresent fick vi monopol med KORTLÄSARE av syrran. Ja, jag vet att det funnits länge, men jag har aldrig testat men jädrar vad roligt det var! Själva kortläsaren i sig var väl kan inte så jädra rolig, den var bara väldigt praktisk, men spelet var jädrans roligt fast jag förlorade stort. Erica var här på kvällen också och Micke fick visa sina sjukgymnastkonster på henne, spännande!
 

helgen som blev fullspäckad

Emma har varit hemma, igår hängde vi hos kusin Sophia som fyllt 23, mellomys och monopolförlust hela kvällen och natten och idag har jag och Micke stått på loppis halva dagen och sålt massor av skit för en billig peng. Huvudsyftet var inte att tjäna pengar utan att bli av med så mycket som möjligt men när man tjänar in mer än vad man trodde var möjligt känns det ju också rätt bra. Nu såhär på kvällskvisten känner jag att förkylningen, som varit som bortblåst ett par dagar, börjar ta fart igen. Orkar-inte! Bjussar på några glimtar från Sophias kalas. 
 

världens bästa moster

 
Hon hade sagt att hon skulle spela "en låt", vilken hade vi ingen aning om. Vi hade ju våra aningar men några aningar om att hon skrivit en låt till Freja, det hade vi inte. Jag började gråta redan vid "femtonde september" och visst störde mina hulkningar Emmas sång, men det blev bara fint. Så otroligt mycket kärlek. Tack igen Emma.

vilka är ni?

Eftersom jag hoppas och vill att ni som hittat hit idag stannar kvar så vore det ju roligt att veta vilka ni är, så vi kan lära känna varandra.
Kan ni inte bara (jag vet att det tar emot, ska jag? ska jag inte? bryr hon sig om just jag svarar? äh, jag låter andra svara före) skriva lite i kommentarsfältet om vilka ni är? Vad heter du? Hur gammal är du? Vart bor du? Känner vi varandra eller borde vi lära känna varandra? Har du barn? Vill du ha barn? Vad borde jag blogga om? OSV OSV, skriv vad ni vill bara ni skriver *hundögon och sånt*.
Vi hörs hörrni! 

gött att kunna röra sig lite som man vill


välkomna

Herre vad min besöksstatistik höjdes idag. Kul! Välkomna!
Nu ska man ju försöka hålla er underhållna så att ni stannar, hur gör vi det då? 
Mitt liv är ju rätt simpelt, det är Freja som är i fokus varje dag och det speglas ju av i bloggen rätt rejält, men visst händer det andra saker också. Ibland köper jag massa inredning som jag gärna visar. Oftast hänger jag med en massa coola typer som jag gärna skryter om i bloggen. Ja, det låter rätt trist, jag hör ju det, men vi ska fixa så det blir kul ändå här i bloggen. Om ni gör ert; dvs visar att ni finns (kommenterar) (gärna med ett namn så jag fattar vem du är) så gör jag mitt. Just nu är jag i en lärande fas av Mickes systemkamera och jävlar vad kul det blev att fota helt plötsligt. Och visst gillar ni foton? Det kommer det nämligen bli en hel del av. Puss!

RSS 2.0