INGEN FÅR JU SE ATT HAN ÄR GIFT OCH HON ÄR FRI

Vet ni? Jag har fått en ny arbetsintervju i Stockholm. På ett dagis på Lidingö! HEEEELT jävla fantastiskt!

alla sagor alla under allt på en och samma gång


det är bara början



Hejdå mina kära! Vi ses snart igen :)

There’s still a little bit of your song in my ear

Jag har fortfarande Sandra här. Min sandri. Det är underbart men i morgon lämnar hon mig men förhoppningsvis åker jag efter henne till huvudstaden där hon hör hemma. Där jag också hör hemma. Tror jag.

Vi har tagit flera avsked nu, jag och mina fruar. I fredags med middag och mys. I lördags med kalas för världens finaste Malino. Hur mycket tårar som helst. Separationsångest! Har aldrig känt såhär tror jag. Jag har blivit så himla känslosam. Jag vill bara gråta och skratta hela tiden. Det svider samtidigt som jag är så himla glad att alla börjar leva sina liv och gör saker som de vill. Vi kommer ju att ses igen, flera gånger om! Vi ska hälsa på och träffas så ofta det går! Mina fruar. De bästa i hela världen. Har aldrig älskat som jag gör nu. Ni är så speciella. Unika.

Having a twin as your lover


och jag minns varenda scen ifrån vår film

Ikväll har vi avskedsmiddag. Jag och mina fruar ska skiljas åt och ingen vet hur länge! Det kommer bli så fantastiskt roligt på olika håll men jag kommer sakna dem varje sekund. Tacos på Malins balkong var tanken. Nu är det inte fint väder, såklart, så nu får vi sitta inne. Men det blir lika fint det! Mina älsklingar.

I belong to you ‘cause my heart is red and I want to sing along



Världens bästa och finaste Sandra. Från och med Du.

VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN, ÄLSKLING?

Gah vilken lång dag! Klev upp 06.20 i morse för att hinna med tåget hem till Öset som gick 07.58. Sandra, världens bästa Sandra åkte med samma tåg som mig för att bosätta sig i min lägenhet i en vecka. Helt fantastiskt!

Halvtvå kom vi hem och på en sekund tog jag mig till jobbet för avskedsfika då jag slutar där nu. Sad but true. Hehe. Okej, inte så jävla sad om jag ska vara ärlig. Efter farvälet drog jag och Desirée en snabbis på stan för att handla hårfärg och lite kyckling för att sen gå hem till mig och underhålla en stockholmsbo. Hähä. Nice dag men helvete vad trött jag är nu! Sooovdax nu vill jag lova!

FÖR ALLT VI DRÖMDE EN GÅNG

OKEJ!
Såhär känns det såhär efteråt:
Bra intervju, fick inte alls många frågor utan mest information om skolan och hur de arbetar (jag behöve liksom inte ens säga tre bra och dåliga saker med mig själv! Jag som hade planerat...). Dock sa hon att det var vääldigt många som sökt tjänsten och i morgon har hon hur många intervjuer som helst, och detta sa hon på slutet, och då kände jag liksom.. fan. Jag kunde ha gjort bättre ifrån mig! Men hur som helst var jag mig själv och svarade nog bra på de få frågor hon ställde.

För övrigt var det kanske hur mysigt helst på den där skolan. Rätt liten och alla lärare som jag träffade var så extremt trevliga så att.. ja. Jag skulle fan göra vad som helst för att få jobba där. GAAHHHH!

FREE FALLIN'

God morgon dåå!
Sitter hos Emma, har precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning för dagen. Intervjun står först på schemat och sen tänkte jag gå en sväng på stan och hoppas på lite fikasällskap av Oscar, om han inte är fullt upptagen med plugg, vilket inte skulle förvåna mig.

Tack pulan för hjälpen (och paul!), dock har jag frågat om negativa saker hemma och där säger dom bara att jag är slarvig och icke ordningsam. Hm, vet inte om det är något som är värt att nämna? Haha, det löser sig nog. Jag kommer på något i stundens hetta!

Förresten älskar jag Stockholm. Jag känner det så jävla väl när jag är här. Det känns liksom som hemma så fort man kliver av tåget på centralen. Det här med tunnelbanor är så jävla mycket min grej! Wiho. Här ska jag bo!

NU BEHÖVER JAG HJÄLP, HÖRRNI!

Sitter och funderar och förbereder mig inför intervjun i morgon.
Den värsta delen under en arbetsintervju är ju lätt då man ska säga tre positiva samt tre negativa saker om sig själv. Däremot tycker jag att den positiva delen är lättare att säga än den negativa. Jag menar, man kan ju säga vad som helst som är positivt. Men när man berättar sina negativa sidor måste man ju ändå passa sig lite för att inte säga fel!


Till grejen då: Kan ni inte säga tre positiva och tre negativa saker om mig? :) Thänks.

IF A SONG COULD GET ME YOU

Måndag, ny vecka.
Ikväll åker jag till Stockholm och i morgon ska jag på intervjun. Jag är inte nervös än men det kommer att komma i morgon, halvelva.
Var på pappas jobb igår och skrev ut CV:n och lite papper om autism. Hörrni, jag går verkligen in för det här!


Hörrni, kan alla hålla höger tumme för mig i morgon klockan elva? Då kommer det här gå bra :)

FEM I EN

Kolla vad fina ni är tillsammans :)

IT HAPPENED

Grattis bloggen!
Besöksrekord idag!

WHAT I WANT


VEM VET MEST?

Haha, söndagen fortsätter i bra tvprogram! Nu är det flera avsnitt av "vem vet mest?". Göttt! Har förresten varit och hämtat cykeln nu och det som jag trodde skulle ta mig typ hela dagen tog seriöst en halvtimma. Haha! Att vissa saker kan kännas så jävla jobbiga men som i själva verket är hur lätt som helst.

Sååå, om man skulle göra lite nytta nu då? Diska kanske?

SOMMAR MED ERNST

Tänkte precis kliva upp ur sängen och ta mig en promenad till jobbet för att hämta min cykel, som jag fortfarande inte orkat hämta. Meeeen så ser jag att Sommar med Ernst börjar nu. Går ju inte att slita sig då heller! Nä, cykeln får vänta en timma till.

Igår åkte jag iallafall till Karin där hon, malin och malin var. De bjöd på vin så det blev ju såklart inte någon nykter utgång. Men den var kul! G3 är nog mitt favvoställe nu för tiden.

LET'S GO OUT IN THE RAIN



Tänkte ta en sväng på stan och se vad krogarna har att erbjuda ikväll. Jag blir nykter eftersom det blir en spontanutgång. Karin, Malin och Malin blir mina homies ikväll. Hörs imorn. Puss!

I CHOOSE YOU

Idag är en dålig dag för min mage. Helvete vad ont jag har. Sådär ont så att man knappt tar sig upp ur sängen ni vet? Och det går liksom inte att göra någonting åt det. Bara vänta. Men jag har lite tur! För just idag går alla glamouramaprogram på trean. Heeelt fantastiskt alltså!

Idag åker emmi hem. Men vi ses på måndag igen :)

ALLT ÄR BRA NÄR JAG ÄR MED ER


DAGENS

Dagens humör: GLAD!
Dagens mående: Just nu är jag förbannat mätt!
Dagens borde: Hämta hem min cykel från jobbet.
Dagens frisyr: Nytvättat, utan en enda produkt i.
Dagens planer: Ta mig till stan och träffa erica + hämta cykeln.
Dagens vill ha: Jobbet i stockholm!
Dagens längtan: Stockholm!
Dagens fundering: Undra om någon vill hämta min cykel åt mig?
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Har inte hänt något tråkigt än. Men att hämta cykeln kommer bli tråkigt.
Dagens tidning: As usual: Buslätta korsord!
Dagens låt: Sverige - Kent

LITE NYTT

Igår ringde jag en skola i stockholm som emma har jobbat på förut. Det är en skola för autistiska barn. Jag frågade om de behövde någon till skolan och det gjorde dem! Så på måndag kväll åker jag ner till stockholm för att på tisdag klockan 11 befinna mig på en arbetsintervju. Det är så spännande! Men jag hoppas inte för mycket. Hörrni, håll en tumme för mig nu va?

JAG KAN OM JAG BARA VILL



Idag har jag gjort egna köttbullar med fetaost i. Hur många som helst. Blev less på att rulla bullar efter en stund så då gjorde jag lite biffar också. Plus en slags gratäng som mammi ska få i namnsdagsmiddag. Och i morse när jag vaknade bakade jag bröd. Hehe. Jag kan ju fan. Bara jag vill! Köttbullarna blev förresten förjävla goda!

STUNDER ATT ÄLSKA



Jag, karin, malin, malin och desirée drack te och mös på malins balkong. Fint!

UTFLYKT TILL UTSIKTSTORNET


VILL BARA HEEEEM

Gaaah vad jag längtar hem just nu!
Sitter på jobbet och dricker kaffe. Det är lugnt idag! Det är skönt, har tagit 24 samtal på två och en halv timma. Gött! Meeeen alltså, det är två och en halvtimma kvar. Slutar 18. Och vet ni? Emma är hemma nuuuu! Wiiho! Längtar, längtar hem!

HAVE A NICE DAY



Dagens humör: Glad och lite pirrig.
Dagens mående: Mycket bra! 
Dagens borde: Just nu: borsta tänderna.
Dagens frisyr: Hänvisar till bilderna.
Dagens planer: Åka till utsiktstornet med Erica och Oscar alldeles strax och sen hänga med Lizette om hon inte glömt det :)
Dagens vill ha: Nymålade naglar!
Dagens längtan: Fortfarande Emma!
Dagens fundering: Vilken frisör ska jag gå till nästa gång jag ska klippa mig?
Dagens beroende: Ringar!
Dagens tråkigaste: När jag fönade håret. Fan vad tråkigt det är!
Dagens tidning: Kommer ingen tidning idag.
Dagens låt: Båda sidor nu - Håkan Hellström

DU ÄR ETT GLASHUS OCH JAG ÄR EN STEN, MEN DET ÄR DU SOM FÖRSÖKER SE IGENOM MIG

God morgon lovers!
Blev väckt av oscar som ringde och berättade att han stog och tittade på fiskar i stugun. OKEJ? Nåja. Ska träffa han och Erica kl 14 så det är väl lika bra att börja göra sig i ordning.
I MORGON KOMMER EMMA HEEEEM!

DAGENS

Dagens humör: Rastlös.
Dagens mående: Försök att lista ut det själva!
Dagens borde: Skaffa ett liv, typ.
Dagens frisyr: Gårdagens. Inbakad fläta i högra luggen och utsläppt. Hehe.
Dagens planer: Man kanske inte ska göra den här listan på kvällen? Nästa plan är väl att sova.
Dagens vill ha: Inte alkohol iaf.
Dagens längtan: Fortfarande Emma!
Dagens fundering: Finns det någon annan än jag som deckar på två öl? Förutom mamma då.
Dagens beroende: Vatten.
Dagens tråkigaste: Hela jävla dagen. Fast just det: Jag dammsög ju. Och det finns faktiskt ingenting som är tråkigare än det!
Dagens tidning: Buslätta korsord!
Dagens låt: 747 - Carolina Wallin Perez (För dig Erica).

WHEN WE GROW UP

Herregud!
Igår drack jag cider. Idag har jag varit död.


Det fanns alltså en anledning till att jag slutade dricka cider och öl. Jag är tamefan allergisk mot det! För lite mer än ett år sedan drack jag två öl och deckade och sen dess har jag passat mig för öl. Igår drack jag inte ens fyra cider och en halv öl. Var tvungen att gå hem innan vi drog till krogen och idag har jag legat i sängen i princip hela dagen! (Tvingade mig själv till en promenad). Alltså. Det är så pinsamt! Men hädanefter blir det endast vin för min del (med undantag för minttu och jäger förstås!). Och snälla: Ser någon mig höja en cider/öl mot min mun. Stoppa mig!

Bra. Då har vi rett ut det. Nu ska jag dö lite till och fortsätta kolla på en film som jag har stoppat och playat om hundra gånger nu. Hatar att titta på film! Finns det något som man blir mer rastlös av?

SÅHÄR SKULLE DET NOG HA SETT UT OM JAG HADE EN TVILLING


KUBB PÅ ÖSTERÄNG


GAMLA GODINGAR

Pappi, Emma och jag.

Faffa.

Jag och Rasmus som påskkärringar.

Momma och jag.

Emma och jag.

Mitt och pappas första möte.

EN SAGA

Sagan om det mobbade suddet.

Hej jag heter Malin. Mina kommpisar mobbar mig för att flickan i huset alldrig suddar med mig hon suddar jämmt med dom andra sudden.

Jag är ledsen för att flickan alldrig suddar med mig hon suddar jämt, jämt med dom andra men alldrig med mig. Flickan tycker om härtan och jag är ett rosa hjärta varför suddar hon aldrig med mig dådå?

Hjälp retstikorna kommer vad ska jag jöra dom kommer närmare och närmare och dom är här.

SLUTA RETAS FÖRESTEN KOMMER FLICKAN NU OCH JAG HAR HÖRT ATT HON SKA JÖRA LÄXAN OCH OM HON JÖR FEL SÅ KANSKE HON SUDDAR MED MEJ HA! NEJ SATANS 1 + 1 BLIR INTE 7 SUDD VART HAR JAG SUDD sa flickan. Här är mitt finaste sudd hjärtat.

En fin saga jag skrev i första klass. Så rörande va?

DEN HÄR SKA JAG GÖRA BARA FÖR ATT DEN ÄR TRÅKIG. VARJE DAG.

Dagens humör: Pms deluxe. Kom som en blixt från klar himmel också! Jävla skit.
Dagens mående: Mår väl bra ändå, faktiskt. Känner efter väldigt ordentligt nu ska ni veta. Har inte ont någonstans. Mår inte dåligt. Nä. Jag mår bra.
Dagens borde: Hjälpa mamma med att klippa gräset kanske. Men jag är för sur för det.
Dagens frisyr: Sjukt tråkig. Eller, haha! Den är som den alltid är. Hängandes. Inte nytvättat.
Dagens planer: Ta mig hem från månsåsen på något sätt och sen hänga med erica!
Dagens vill ha: En systemkamera.
Dagens längtan: Emmaemmaemma.
Dagens fundering: Varför pms kan få mig att bli ett monster.
Dagens beroende:  Skulle väl vara en viss twinny då.
Dagens tråkigaste: Bilresan till och från månsåsen.
Dagens tidning:  Har jag inte läst än.
Dagens låt: The thanks I get - Erik Hassle

I SEE YOU AND I SEE ME

God morgon!
Vafan, är det lagligt att vara såhär trött halvtio på morgonen? Shit! Vet inte ens när faffa kommer. Han kan liksom vara här om en halvtimma eller om en och en halvtimma. Det vill säga: Jag skulle kunna sova så mycket längre. Men nä, beredd ska man vara! Ska ju som sagt till månsis idag. Skönt!

I WANT YOU TO KNOW ME

Tänkte tydligen göra en lista på 100 frågor om mig själv. Om jag orkar, det visar sig. Frågan är bara om ni orkar! Gör ni det, så gör ni det bra!



1. Namn: Elin Karoline Andersson
2. Smeknamn: Ekub? Nja. Det är lite utdött. Finns inte så mycket smeknamn på Elin. Världens tråkigaste namn?
3. Ögon: Färg eller? Blå.
4. Längd: 165 kanske.
5. Hår: Blonda och bruna slingor?
6. Syskon: Emmmmaa!
7. Tycker du om att sjunga i duschen: Jag försöker ibland. Men det känns bara weird eftersom jag vet att alla i mitt lägenhetshus hör det då. 
8. Tycker du om att sjunga på toaletten: Brukar vara ganska bra akustik där så varför inte?
9. Födelsedag: 12/12
10. Stjärntecken: Skytt.
11. Bor: Östersund.
12. Kön:
Tjej. Lol.
13. Höger eller vänsterhänt: Höger.
14. Vad söker du i ett förhållande? Haha! Ömhet. Hahahaha!
15. Har du någonsin varit otrogen? Nej.
16. Civilstånd: Har ett förhållande med desirée och hennes pojkvän, skulle man väl kunna säga?
17. Har du en bil: Nääää. Inte en egen.
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig? Inte vet jag. Men måste väl säga Audi Q7(?) så att desirée blir nöjd... 

Favorit frågor:
19. Film:
The notebook är ju en klassiker.
20. Favoritlåt: Just nu ligger run to the hills och rock the night med hellsongs högt upp!
21. Band/Sångare: Åh, det här kan ta tid. Damien Rice, Melissa Horn, Håkan Hellström, Billie the vision & the dancers, LasseW, Säkert!/Hello saferide osv. osv. osv.
22. TV: Two and a half men. Ensam mamma söker. Bonde söker fru. Osv.
23. Skådespelare: Ola Rapace!
24. Skådespelerska: Svårt.
25. Mat: Kött!
26. Favoritnummer: 12.
27. Tecknat: Hatar tecknat!
28. Disneyfigur: Ingen.
29. Färg: Beror på vart den ska sitta. Men rosa funkar nästan jämt.

Kärleksliv:

30. Planerar du att skaffa barn? Näe inte direkt.
31. Vill du gifta dig? Så småning om.
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn? Meeen när jag är redo vore väl bäst.
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig? Lol.
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig? Haha, ja, massa barn!
35. Har du en Pojk/Flick-vän? Ja. Sa jag ju!!
36. Är du förälskad? Lite kanske :))))
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon? Nääääe.


Välj det du tycker bäst om:

38. Musik/TV: Musik!
39. Pojkar/Flickor: Båda är gulliga.
40. Rosa/Orange: Rosa.
41. Festar/Sitta hemma: Eftersom jag har en vit månad nu så föredrar jag väl att sitta hemma. Inte ensam dock.
42. Sommar/Vinter: Sommar.
43. Dag/Natt: Dag på dagen och natt på natten.
44. Hänger/Tar det lugnt: Vaa?
45. Tråkigt/Roligt: Asså. Roligt?

 

Om dig som person:
46. Konstiga ord:
Vårtgård.
47. Vilken skola går du i? Jag går inte någon fucking skola.
48. Har du tagit droger? Jaa, men inte med flit.
49. Vad tänder du på? Oj det kan ta lång tid. Kanske får ägna ett helt inlägg om det? ;)
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten? Ända hem!
51. Hur skum är du? Haha! Det får någon annan svara på :)
52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100% på? Går faktiskt inte att bara säga fem stycken. Jag har fått äran att lära känna de bästa vännerna i hela världen och det är inte få!
53. Vad tycker du om själsfränder? Eh? Är väl jättebra om man hittar en sån?
54. Är det rätt att flirta när man har Pojk/Flick-vän? Så fan heller!
55. När grät du sist? Jag minns inte! 
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar/Tjejer? Varför killar gillar bröst och varför tjejer överanalyserar exakt allt!
57. Är du glad? Japp! 
58. Varför? För att det är tråkigt att vara sur.
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: sak? Mobilen. 
60. Kärlek eller Lust? Allt i ett.
61. Silver eller guld? Silver och guld.
62. Diamanter eller pärlor: Pärlor.
63. Soluppgång eller solnedgång? Solnedgång. 
64. Har du någonsin badat naken? Nej, inte ens i badkaret.

65. Sover du med gose djur? Nej.
66. Har du några piercings? I tragus. 
67. Vilken färg har dina underkläder just nu? Svart och vit.
68. Vilken låt lyssnar du på just nu? Nu är det bara tv:n som hörs.
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer? 0167
70. Vart vill du åka på din smekmånad? Till iran eller irak kanske.
71. Vad är det mest romantiska du vet? Ingen aning.


Resten får sväva i ovisshet:

72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Vart han har händerna. Daah.
73. Favorit sport? Kubb!
74. Vad gör dig glad? Det mesta.
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa? Har inte bestämt mig än riktigt. Men någon Damien Rice tror jag.
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon? Nepp.
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått? Att allting löser sig och att det finns en mening med allt. Tänker man så är det lite lättare att leva.
78. Har du vunnit något pris? Säljtävlingar på jobbet har jag ju vunnit. Trisslotter i all ära, men.. kom med något nytt!
79. Vilka är dina framtidsplaner? Komma ifrån Östersund, först och främst.
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft? Hörselgångsinflammation. Ta öroninflammation och multiplicera det med 1249. Så illa var det! (Hade iofs halsfluss samtidigt. Uääk.)
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck? Skräck!
82. Över telefon eller personer emellan? Personer emellan.
83. Kramar eller pussar? Båda.
84. Vilken låt reflekterar du dig med? Ingen speciell tror jag väl.
85. Om du dog imorgon. Vem skulle du lämna allting till? Lägg av. 
86. Har du några fiender? Det tror jag inte. Eller jag kan ju inte veta om någon ser mig som sin fiende. Men från min sida är det cleant.
87. Vad är du mest rädd för? Spindlar och salladshuvuden.
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd? Rik såklart.
89. Vad är klockan i Albanien just nu? Tjaaaa. Cirkus 18 kanske? Ren gissning nuva.
90. Du har 24 timmar kvar att leva. Vem tillbringar du mest tid med? Då festar vi hemma hos mig! Alla som vill får komma för då skiter jag i grannarna som bara klagar!

91. Har du mött Jul-Tomten? Ja. Flera gånger!
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra? Vem är E.T? 
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om? En av de jag tycker om pratade jag med för bara någon timma sen.
94. Världens bästa serie? Two and a half men, vänner, andra avenyn och mia&klara.
95. Har du några husdjur? Nä.
96. Vad har du för E-Mail adress? [email protected]
97. När var det sist du var ledsen? Vet inteee!
98. Är du en alkoholist? Näeje.
99. Väldigt onödig info: Min vänstra tutte är större än den högra.
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet? Ja det var jobbigare och tråkigare än vad jag trodde!



Då så! Hur många orkade sig igenom hela?
UPPDATERING: HAHAHA! jag råkade visst glömma bort hela "favoritfrågor" så där satt fortfarande svaren som tjejen innan hade svarat. Men nu har jag ändrat till mina svar iaf :))

THIS IS THE FIRST DAY OF MY LIFE

Tjatjaaaaa!
Har hängt i lugnvik ikväll. Blev bjuden på hamburgare och andra avenyn. Heeelt fantastiskt! Apropå ingenting laddade vi ner och såg human centipede också. UÄÄÄK vilken vidrig film. Fyfan! Och till råga på allt så klev jag rakt på en mask på väg till bussen också! Fyfan då var det nära att kräkreflexerna ba "tadigiröven" och spydde ut all hamburgare. Meeen.. det gick bra ändå.


För övrigt ramlade jag nästan rakt ner i backen när jag och dessan var på väg på OK. Hur pinsamt? Folk i bilen bredvid verkade ju i alla fall vara roade!

Imorn blir det tidig uppstigning för mig iaf. Faffa kommer och hämtar mig runt 10 för att tillsammans besöka månsis. Det blir trevligt för jag har inte träffat han på tusen år. Och han är bäst! Bästa, bästa faffa!

YOU BELONG TO ME

Jajust, igår var jag hos ebba i järpen med karro. Det var riktigt trevligt! Vi lagade tacos och sen fick vi smaka ebbas hemmagjorda muffins! Vi kollade även på filmen från våran klassfest i ettan. HAHA! Alltså shit vilka småfjortisar. Herregud! Men kul vare!

Ikväll ska jag till desirée och äta middag och sen blir det några avsnitt andra avenyn! Mihi bäst!

Just det! Det blir nog inget oslo för min del då jag inte känner att det kommer bli så bra. Tyvärr alltså! Men jag känner inte att det är norge jag vill till. Nä, sverige och stockholm lockar så mycket mer just nu!

MÅSTE VARA TVÅ

aaaahh jag är så himla trött. kom precis hem från ebba. skriver mer imorn! puuuss

DU ÄR INTE SÅ FIN MEN DET ÄR NÅT MED DIG

Shit jag är en så bra kompis! Är ju ledig idag men efter att dessan smsade att hon ville att jag skulle vara på jobbet var jag ju bara tvungen att gå hit. Så här är jag nu, ska vara här i en timma till då pappa kommer och hämtar mig och sen blåser jag direkt och hämtar karro sen åker vi tillsammans till ebba. Måste bara säga att det är så otroligt härlig stämning på jobbet och jag gillar verkligen att vara här, särskilt när man inte behöver göra något jobb. Hehe.

AND I LIKE THE WAY YOU NOD AFTER EVERYTHING I SAY



Spakväll.

IF I KISS YOU WHERE IT'S SORE



Två bilder från i lördags när vi jobbade på den där däänsen.

JAG HAR SETT KÄRLEK FRÅN BÅDA SIDOR NU

hejhejhejhejhej!
är heelt ledig idag. skönt och tråkigt på samma gång. what to do liksom?
klockan fyra slutar pappi och då kommer han hem med bilen så jag kan ta den till ebba ikväll. det är inte direkt varje dag man åker till järpen så det blir spännande!


Wiiie nu berättade mamma att emma kommer hem på måndag! Världens bästa! längtar sönder. seriöst! Synd att jag jobbar när hon kommer bara. Men gaaahh vad underbart! Lyssnar för övrigt på hennes bästa låt just nu. Vet inte om den har något namn än men den är iaf skriven till ett bröllop. Sjukt vacker. Duktigaduktiga syster. Puss!

IF YOU LEAVE ME NOW

åååååh vilken mysig kväll vi har haft. Jag och mina fruar! Bättre människor finns inte och inga ord i världen kan beskriva min kärlek till er!

Vi började med att "laga" mat (alla värmde snabbmat i micron), sen kollade vi på min och desirées film som vi gjort. Det är parodier på alla (utom lusson för att vi inte hittade någon pippi-peruk!). Skitrolig! Alla skrattade huuur mycket som helst så det var roligt! Efter det hade vi spa med massage, ansiktsmask och mysmusik.

Fin stund med fina människor.

LOVE THE WAY YOU LIE

TTjaaaa bloggen!
Sitter på jobbet och har finsällskap av lizettan. Hon slutade klockan 13, när jag började, men sitter och joinar mig. Dels för att hon tycker att det är så jävla kul men också för att hon inte kan gå och väntar på sin skjuts som kommer 16. Hehe. Tur för mig! Och det är kul eftersom det inte ringer några idag. HIHI!

YOU'D BETTER WATCH OUT, 'CAUSE I LIKE YOU

God morgon hörrni!
Gaah ställde klockan på tio idag också, men såklart tog jag mig inte upp före elva. Äter frukost nu och kollar på top model. Jobb 13-17 idag. Ikväll ska brudarna ha spakväll hos desirée. Wooohoo!

MÅSTE BARA SÄGA

att "xD" och ":P" är dom värsta jävla gubbarna som finns. blir ledsen, rädd och grinig när någon gör dessa. sluta!

BÄSTA BÄSTA BÄSTIS


HELLO DARKNESS MY OLD FRIEND


DET VACKRASTE VÄRLDEN HAR SETT


FÖR DU SER I MINA ÖGON ATT JAG FÖRSVANN FÖR LÄNGESEN

Hihi vilken mysig dag vi har haft. Jag och mina fina gymnasietjejer. Vi träffades på pause klockan 13 och satt där till halvfyra då papi kom och skjutsade oss till willys där vi handlade ingredienser till broccolisoppa. Åkte hem och lagade det + melonsallad. Tiden går ju som vi vet jävligt fort när man har roligt så hela dagen gick typ på fem minuter. Synd men vi har redan planerat in att jag och karro ska åka till ebba på tisdag kväll. Det blir mysigt!

SMILE LIKE YOU MEAN IT

God morgon då!
Fan vad jobbigt det var att ta sig upp idag. Klockan var ställd på 10.01 och därifrån snoozade jag till 11. Sjukt trött är jag! Meeen ska strax till pause och luncha med världens bästa ebba och karro. Har seriöst inte träffat ebba sen i november typ. Helt gääälet! Och karro har jag träffat typ en gång på ett år. Lol. Så går det när man slutar gymnasiet och alla drar åt olika håll. Men då blir det ju extremt kul att träffas varje gång! Wohoo, hörs!

RUN TO THE HILLS

HEEJ!
Har haft en sjuk rolig dag. Har jobbat i ett stånd där folk kunde kasta bollar på plåtburkar. Delat ut priser och tagit betalt liksom. Hade rast mellan 14 och 20 och då började vi jobba på en dans, samma arbetsuppgifter men på ett annat ställe liksom. Sjuuuukt roligt. Jag och lussepusse gick till och med och tog oss några danser. Mycket trevligt! Thäänks för en kul dag brudar!


Imorn ska jag hänga med Ebba och Karro på dagen och Erica på kvällen. WOOOho! Sov gott, puusss!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN



Bästa pulan.

YOU MEAN NOTHING TO ME ANYMORE

Nu åker jag till twinny och äter, myser och sover. Imorn ska vi jobba. Ser verkligen fram emot det! Wihoooo! Ikväll blir det andra avenyn-maraton! Hörs seeeen, puss!

PLÖTSLIGT HÄNDER DET?

Fick precis ett samtal om att jag ska bli Oslo-bo i början av september! Herregud!

PA PA PA PA PA POKERFACE

Mina rubriker är oftast bara en del ur låten jag lyssnar på för tillfället och nu spelas lady gagas hit på radion som desirée promt ska ha på. Men det är bra!

Idag firar mina föräldrar 33 år som ett par. Helt sjukt ju. 33 år! Då måste man verkligen älska varandra! Dom träffades när mamma var 15 bast. Pappa var 23. Hehehe. Säger bara: bra gjort mammi och pappi! Ni är bäst!

HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN?

God morgon!
Det var lättare än väntat att ta sig upp i morse. Snoozade bara 10 minuter och jag somnade säkert inte före halvtvå igår.

Sitter på jobbet nu. Älskar att börja åtta för då är det ingen kö. Vid nio kommer twinny och joinar mig. Det är nästan så att jag längtar för just nu sitter jag heeelt ensam. Buhu stackars mig. Nähråå. Ehm, kanske en kisspause på det här då?

VEM FÖRSÖKER JAG LURA?

Nu är klockan 00:24 och jag har inte lyckats somna än. Jag ska alltså upp om sex timmar. Jag får skylla mig själv, men det här med att somna tidigt är verkligen inte min grej. Fan då. Tur att jag har ett kort pass i morgon! Det värsta är inte att jag inte har somnat än heller, utan det värsta är att jag vet att jag inte kommer kunna somna än på ett tag. Jag är inte ens lite trött.

EVEN IF IT TAKES A WHILE



Sovtishan är på. Sminket är borttaget och här säger jag god natt. Klockan är bara en stund över nio. Men min väckarklocka är ställd på 06.33. Jobbdax 08.00. Fast först ska jag lösa lite buslätta korsord också. Så puss och god natt och sov skönt och vi hörs imorn!

WHITE MAN CAME ACROSS THE SEA



Det bästa med att jobba åt Bonnier Tidskrifter är att man får sjukt mycket tidningar. Alla tidningar Bonnier har att erbjuda. Och det är ju inte få direkt. Gladast blir jag när jag får mina buslätta korsord. Thänks bonniär!

I KNOW THE FEELING, JUST WHEN IT GROWS


ALL THE VAMPIRES WALKIN' THROUGH THE VALLEY



Det här är min favvobild på pappa. lovelovelove.

YOUR HAIR WAS LONG WHEN WE FIRST MET



Fick värsta rycket. Tänkte att nu städar jag hela jävla lägenheten. Började med mitt rum, dammade, torkade, dammsög, rensade osv. Sen ba: Ska jag möblera lite? Alltså.. Kan möbler vara så jävla tunga? Jag har svettats, flyttat, burit, plockat, dragit och lyft. Sängen var värst. Den gick liksom inte att bara dra från en plats till en annan för att tv-bänken stog i vägen. så den fick jag lyfta! Och inte bara lyfta litegrann, utan jag var tvungen att lyfta den över mitt jävla huvud för att få runt den. Herregud! Och jag vet inte ens om det här blev bättre. Därför ringer jag mamma nu, så får hon säga. Men ni kan ju ändå säga vad ni tycker, ni som vet hur det såg ut förut. Bättre eller sämre?

OM DU HAR ETT ÄPPLE VILL DU DELA DET MED MIG


SANNINGEN ÄR ATT UTAN DIG ÄR JAG INGENTING VÄRT

Torsdag och fint väder. Härligt Östersund!
Jag vaknade halvtio i morse av att det var så fruktansvärt varmt på mitt rum. Alldeles kvavt ni vet. Ble.


Har precis varit ute på en promenad. Gick runt, runt och hamnade tillslut på Ica BlåCenter och köpte mig lite nödvändigheter och nu sitter jag och väntar på att C/o Segemyhr ska laddas klart. Vilken fantastisk serie!

Håller två tummar för att Desirée kan titta på Andra Avenyn med mig ikväll också. Hihi. Ännu en fantastisk serie! Hörshej.

HÅLL DIG BORTA FRÅN HONOM HAN KOMMER ATT KROSSA DIG



Vilken fin kväll vi fick. Kaffe och trevligt sällskap hos Mallan. Jag gillar det. Inget speciellt men ändå så perfekt. Ledig i morgon också och 8-12 på fredag. Finfint. Längtar till på lördag då vi ska jobba för något motorcykelgrejs, om jag har fattat det rätt. Kommer i alla fall bli skitkul!

Nu ska jag kika på sex and the city och lite two and a half men. God natt!

HELA VÄGEN HALVVÄGS FRAM

Mami och papi kom in till stan en sväng. Tog en fika och fick kaffe till lägenheten. Har inte ett tjota hemma, men kaffe är viktigt, så det fick dom köpa till mig. Och tuggummin från apoteket.

Ikväll kommer det finisar hit. Tänker bju' på en kopp kaffe då. Bara för att jag kan.

DU FICK FÖR STOR DEL AV MITT LIV, JAG KUNDE INTE ANDAS TILLSLUT



Hade en lite photoshoot med min gitarr tidigare. För tillfället spelas det Melissa. I alla former. Hanna är en favorit.

THE WORLD'S GREATEST


SO PLEASE SAY YES, TELL ME I DO AND LET THE WHOLE WORLD KNOW

God morgon!

Onsdag idag va? Inget jobb idag, skönt! Tror iofs att dom kanske kommer ringa in mig om köerna är lika vidriga som förut i veckan. Lika bra isåfall. Behöver verkligen pengarna!

Om sisådär 40 minuter ska jag befinna mig på fristilen och dra ett träningspass i gymmet med världens bästa mallanhallon. Ska bli sjuk nice då jag inte har tränat påååå rätt länge. Göttgött! NU: Frukost.

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK



Det är ingen hemlighet att jag avgudar min syster. Det finns nog ingen i min omgivning som aldrig hört mig skryta om henne. Jag rår inte för det, för jag är så stolt. Så otroligt stolt över min storasyster.

Jag skäms över hur jag har betett mig mot dig Emma. Om jag kunde så skulle jag göra allt elakt jag gjort mot dig ogjort. Trots att jag var som jag var, så har jag alltid älskat och sett upp till dig.

Du är den vackraste människan jag vet om. Insida som utsida. Jag önskar bara att jag fick dela mer tid med dig, för jag saknar dig varje dag vi inte träffar varandra. Om två veckor är du hemma igen och då träffas vi för första gången det här året! Och Emma jag har aldrig saknat dig som jag gör nu.

Tack för låten, den är helt otrolig. Jag kan inte fatta att du är så duktig! Den spelas på repeat hela tiden. Tack världens bästa. Jag älskar dig!

EN KÄRLEKSFÖRKLARING



Jag försöker att så ofta som möjligt berätta för er hur mycket ni betyder för mig, men det känns inte tillräckligt. Varje dag och varje minut vill jag att ni ska få höra hur mycket jag tycker om er. Men jag vet att det inte fungerar så och jag vet att ni vet, även om ni inte får höra det hela tiden.

Jag kom in i ert gäng när jag hade det som jobbigast. Från ingenstans dök ni upp och fanns där när ingen annan gjorde det. Ni gjorde allt så himla mycket enklare och plötsligt kunde man se ljust på tillvaron. Jag har alltid sagt att jag tror på ödet. Och i det här fallet stämmer det så himla bra, för jag tror att om jag inte var med om den där grejen, som gjorde så fruktansvärt ont, så hade jag aldrig umgåtts med er på samma sätt som jag gör nu.

Jag är så otroligt tacksam över att få ha er som vänner. Ni är bäst och jag älskar er mer än ni någonsin kommer förstå!

SÅ LÄNGE DU ÄR MED MIG



Desirée och jag. Min twinny. Du och jag ska alltid vara vi.

VI DRACK VIN EN GÅNG TILL



Den här gången på min balkong och med finfrämmande i form av en Paula, en Malin till och en Karin. Sånna stunder man lever på.

VI DRACK VIN EN GÅNG


Jag och mallan drog i oss en vinare och kollade vad stråket hade att erbjuda. Fin kväll med tända ljus och can you feel the love tonight.

FROM ME TO YOU

här är en minimal del av pappas LPsamling
love it!



känner mig generös ikväll. klicka på bilden så får ni min senaste spotifylista!

DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET


IF THE LIES DON'T TOUCH YOU, THE TRUTH WILL

en ny blogg. äntligen!

nu är jag liksom redo igen. redo att ge det ett försök i att få ner mina tankar och everything i bild och text. kommer bli nice, jag gillar det redan. och blogg.se är köng.

jag har jobbat idag. och igår. 10 timmar blev det igår. tänk er att sitta framför en dataskärm i 9 (hade ju en timmas lunch!) timmar och säga saker som: "hej och välkommen till bonnier tidskrifter du pratar med elin", "okej har du ditt prenumerationsnummer?", "jo, du måste betala den fakturan eftersom du aldrig har sagt upp din prenumeration", "okej, då lägger jag ett avslut här så är du välkommen åter". mycket mer än så är det inte.

sådär då. första inlägget i den nya bloggen. hoppas att mina trogna läsare från den förra bloggen hänger kvar nu då. alla sju typ :))

RSS 2.0