Rosa Parks sa aldrig att det ska va lätt



Något nytt: Jag har fått glasögon! Läsglasögon visserligen men ändå! Känner mig cool och smart och så. Vet ni vad jag gör ikväll? Det är liksom den första fredagen på typ ett halvår som jag är heeelt ensam och det känns förvånansvärt skönt! Väntar på att idol ska börja och efter det ska jag bada tror jag, eller kanske spela lite gitarr, eller kanske läsa en bok. Haha. Närå. Det jag menar är bara att jag kan göra eeexakt vad jag vill. Gött! Men imorn återställs ordningen för då kommer min man. Han ska bara kolla på fotboll först. AIK-Gais. Hehehe. Har inte hjärta till att heja på något lag eftersom vem som än vinner kommer antingen pappa eller mikel bli ledsen :((( NåJA. Hörs!

missyou


loveyou


Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Det var längesen det kändes såhär skönt med fredag. S-e-r-i-ö-s-t!
Den 27:e september firade jag ett år med Lidingö och Killingens förskola. Idag är det exakt 12 veckor kvar tills jag jobbar min sista dag där. Den 23:e december säger jag hejdå till det bästa jobbet jag någonsin haft, till de bästa arbetskollegorna jag någonsin kommer ha och de finaste barnen i hela världen. Det känns bra men samtidigt lite knäppt. Fast. Göteborg lockar mer än någonsin just nu så efter nyår säger jag bara: Halllååå Göttlaborrg elleeerrr. Ajjemen. Det blir bra!

kära karin



Om du bara visste hur mycket jag saknar dig, hur mycket jag vill prata med dig och berätta om allt som händer, hur mycket jag vill höra om allt som händer hos dig, hur mycket du fattas mig och jobbet, hur mycket jag längtar tills jag får träffa dig. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag värdesätter allt du har gjort för mig. Om du bara visste hur bäst du är!

you are the only one I’ve met who’s ”God only knows”



På torsdag kommer mamma och pappa. På fredag kommer du.
En vecka kan inte sluta på ett bättre sätt.

dansa fastän hjärtat brister

Idag är det torsdag. Jobb och föräldramiddag på kvällen. Det betyder att alla föräldrar kommer komma till dagis för att äta middag tillsammans med alla barn och oss. Jag har aldrig varit med på det tidigare men jag känner bara kaaaos. Ungarna blir ju helt crazy när föräldrarna är med. Inga regler följs eller what so ever. Vi får se hur det går!

Idag är det den näst sista dagen jag jobbar tillsammans med Karin. På lördag följer jag med henne till tågstationen klockan åtta på morgonen för att gråta farväl. Usch! Det här blir inte kul alltså. Och jag har inte ens tänkt på hur det kommer bli. Förrän nyss. Tomt. Överallt kommer det bli tomt! Och mitt hjärta blöder även fast vi ses igen. Och igen.

när jag ser dig ser jag eld i dig



Imorgon är det fredag och då bär det iväg till Göteborg och min fästman. Haha, ja! Fästman. Det känns sjukt men så jävla rätt att kunna säga så! På lördag fyller han iallafall 23 år och det ska jag såklart vara med och fira.

Igår hade vi en överraskningskräftskiva för Karin på jobbet. Det var jättekul men samtidigt så himla jobbigt eftersom det närmar sig dagen då hon lämnar mig för Oslo. Tungt. Men vi klarar oss ändå. För vi är systrar som alltid kommer finnas för varandra var vi än på jorden befinner oss och om några månader flyttar jag också. Så det här blir bra. Det blir bra.


Mina puckon till grannar glömde tydligen bort att de hade tvätt kvar i torkrummet idag. Sånt gör mig så jävla förbannad! Tack vara dem har jag nu blöt tvätt i hela lägenheten och jag kan inte packa min väska förrän imorn bitti. "Varför kastade du inte bara bort deras tvätt och hände dit ditt eget?" För att jag inte törs! Men jag ställde iallafall dörren vidöppen så att de skulle se att någon hade varit där. Hoppas dom blev rädda och känner sig hotade.

RSS 2.0