i'm leaving this town with you tonight, it don't matter where we're heading as long as you hold me tight

Hemma på Lidingö igen.
Efter en fin helg i Göteborg med min fina så är jag rätt sliten. Eller, sliten och sliten, jag är förjävla trött. Jag åkte hem imorse klockan sex, så vi tyckte inte att det var någon mening att somna igår för det skulle bara bli jobbigare att behöva vakna så tidigt. Höhö, klokt faktiskt! Har varit aspigg hela dagen men nu har tröttheten kommit och jag känner att jag somnar vilken sekund som helst.


I vilket fall som helst så är jag glad. SÅ himla glad.


Bild 13. Du och någon klasskompis


Bild 12. En bild på din vardag


Bild 11. En bild som är tagen precis i rätt sekund


Bild 10. Någon du tycker är väldigt snäll


Bild 9. Någon i din släkt


Bild 8. En person som du saknar


Bild 7. En bild som du aldrig lagt upp


Bild 6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


did you give the world some love today babe?

Klämde nyss ihjäl en asstor silverfisk med mina bara händer. Nästa iallafall. Stor varen iaf! Eeehhm, idag har jag jobbat från halvnio till fem. Hela dagen gick skitfort! Kollar på i en annan del av Köping just nu och älskar Linda Hammar. Vilken stjärna! Om någon timma ska jag dra till gymmet och spinna i en timma och efter det ska jag packa och städa. Packa ja! Jag är en backpacker nu för tiden. Imorn åker jag till Göteborg. :)

Bild 5. En gammal bild på dig själv


Bild 4. En bild på en tid du saknar


halvåtta hos mig

OnsdagsKarin.
Älskar verkligen vår tradition på onsdagar. Nu har vi infört att vi ska bestämma varannan onsdag vad vi ska göra. Ikväll är det Karins tur att bestämma och hon har bestämt kyckling med keso och hemmaspa! Hur bra idé som helst tycker jag. Förra onsdagen bestämde jag att vi skulle spela monopol. HAHA!


Just nu står Karin i duschen och jag sitter och tittar på halvåtta hos mig. Tänk att det programmet är höjdpunkten på dagen! Hehehe. Tantvarning - ajjemen!

Bild 3. En bild på någon i din familj


Bild 2. En bild på dig själv som barn


Bild 1. Någon du umgås väldigt mycket med


så att det händer något

Hoho, eftersom det verkar som att jag bara kan skriva om hur töntigt kär jag är i den här bloggen nu för tiden så tänker jag köra på en bild-lista. Så att det händer något.

Bild 1 Någon du umgås väldigt mycket med
Bild 2 En bild på dig själv som barn
Bild 3 En bild på någon i din familj
Bild 4 En bild på en tid du saknar
Bild 5 En gammal bild på dig själv
Bild 6 En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Bild 7 En bild som du aldrig lagt upp
Bild 8 En person som du saknar
Bild 9 Någon i din släkt
Bild 10 Någon du tycker är väldigt snäll
Bild 11 En bild som är tagen precis på rätt sekund
Bild 12 En bild på din vardag
Bild 13 Du och någon klasskompis
Bild 14 En bild som påminner dig om gamla tider
Bild 15 En person som du vill vara med
Bild 16 En bild på dig själv
Bild 17 En härlig bild
Bild 18 En bild på något som påminner dig om något roligt
Bild 19 En person som är snygg
Bild 20 En bild på dina närmaste
Bild 21 En person som alltid ställer upp för dig
Bild 22 En bild på en snygg kompis
Bild 23 En bild från i somras
Bild 24 En bild som gör dig glad
Bild 25 En person som alltid gör dig glad
Bild 26 Någon/några som du alltid har roligt med
Bild 27 En bild som du alltid skrattar åt
Bild 28 En bild på någon du ser upp till
Bild 29 Den nyaste bilden på dig själv
Bild 30 Någon du aldrig kommer släppa taget om

and the darkness inside you, can make you feel so small

"But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow"


Jag har haft en till sån där underbar helg i Göteborg. Jag hatar att vi får så kort tid tillsammans, men jag älskar att vi spenderar varje sekund så perfekt! Vi har hunnit se Toy story ett, två och tre. Vi har hunnit dricka vin på en inflyttningsfest med hans helt underbara vänner, vi har hunnit gå en fin promenad i solen och vi har hunnit pussats hur mycket som helst! Det har varit en sån där helg då vi bara har varit, liksom. Så där fint.

Jag inser att det är med dig jag vill vara när vi, i tystnad, ligger där i mörkret och lyssnar på musik och helt plötsligt börjar sjunga med på samma ställe i en viss låt. Eller som när jag möter din blick i ett rum fullt med människor och inser hur stolt jag blir över att få kalla dig för min. Eller när jag slutar lyssna på vad du berättar om något som jag inte riktigt förstår mig på, för att istället bara sitta och titta på dig och bli förvånad över hur jag kan förtjäna någon som dig.

fint i brevlådan

Jag blev så rörd att jag började gråta.
Jag har en sån där romantisk pojkvän. Och jag älskar det!

it's a cold and it's a broken hallelujah

Helvete vilken kväll det blev igår! Cliffbarnes var heeelt fantastiskt! Ni skulle ha sett! Prick klockan elva sattes en låt igång (som alltid sätts igång klockan elva) och hela stället bara lyftes!! Alla som satt vid sina bord och hade ätit middag ställde sig upp på stolarna och hela dansgolvet började röra sig. Sen dansade vi konstant i två timmar tills de stängde. Alltså! Heeelt underbart var det! Alla var så sjukt glada, alla dansade, alla sjöng, alla bara levde sig in i musiken och röjde gärnet! Lätt bästa stället jag någonsin varit på!

Nu sitter jag och väntar på att Karin ska kolla klart på Spårlöst, sen ska vi gå ut och ta en långpromenad i långsamt tempo. Jag är heelt slut idag. Men det är fint väder. Går inte att sitta inne då!

TACK igen, Karin och Louise! Sjukt, sjukt, SJUKT rolig kväll!!

this is my winter song to you

Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret. Fan vad härligt det var! Efter flera dagar av gråa moln och en jävla massa snö så kunde det inte komma mer lägligt. Inte ens gårdagens irritationer kan göra den här dagen dålig, känns det som. Tack solen! Jag ska snart bege mig ner mot tvättstugan. Skönt att ha tvättid mitt på dagen så man slipper vara rädd när man går igenom den där satans källarkorridoren!

Ikväll ska jag ut med Karin och Louise, vi ska äta finmiddag och dansa hela natten!

facebook

Jag vet inte om det är Micke som är en jävla bra fotograf, om det är för den speciella känslan som fanns när fotot togs eller om det är mitt agerande framför kameran som gör den här bilden till en av de bättre. Känns som att jag skulle behöva lite närhet av han bakom kameran. Väntar en vecka till. Sen blir det kramkalas.

pappa i ungdomens år



Efter en dag på jobbet med endast tolv barn (utav tjugofyra) är jag ändå rätt sliten. Halva barnaskaran stannade hemma pga snöoväder. Skojar inte när jag skriver att jag knappt tog mig ut från porten i morse. Fick ta en omväg för att det inte gick att gå när snön räckte en upp till låren. För en vecka sedan gick vi på bar mark här i Stockholm. Fan vad less jag blir!! Så på grund av det och flera andra anledningar kände jag att ett gympass efter jobbet skulle vara perfekt för att få bort mina irritationer.

Nu vet jag hur det känns att göra så extremt mycket för andra människor, utan att få ett jävla skit tillbaks. Det gör ont i hjärtat samtidigt som jag får en kick av att vilja bevisa allt jag går för. Helvete.

Ringde pappa och såklart kändes det bättre efteråt. Bästa pappi <3

bara för att ge er något

sitter på jobbet. slutar om femtio minuter. ska spinna ikväll. det händer ingenting kul alls just nu, så någon intressant blogg är svårt att få till.
jag är kär. det är ju iallafall något
:)

kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Nu är det back to reality igen.
I helgen har både Micke, mamma och pappa varit här i Stockholm och det har varit helt underbart!
I fredags var vi allihopa och åt på Texas med Karin, lördagen bestod av promenad genom stan med middag med hela min familj hos mig. Söndagen var en innedag för min och Mickes del med middag på Mysingen på kvällen och igår morse lämnade jag av honom på tåget. Mammi och pappi åkte igår på eftermiddagen så nu är det tomt. Så himla tomt.

Igår kväll följde jag med Karra till Sats och startade upp mitt träningskort igen och så körde vi ett hårt jävla spinningpass. Heeeelt fantastiskt var det! Ser fram emot många timmar på den där sadeln framöver!

jag kanske tror att det är lite rätt

"DAG 05 – VAD ÄR KÄRLEK?
Det hann visst bli natt och lördag innan jag satt igång med dag fem. Kärlek alltså. Den här blir svår!
Äh, vet ni? Vi gör det enkelt. Kärlek för mig är när man kan sitta bredvid en person och känna att här kan jag vara mig själv, här vill jag vara och nu är jag lycklig. Godnatt!"


man måste dö några gånger innan man kan leva

Ikväll har jag och Karin haft vår traditionella lill-lördag tillsammans. Vi åkte in till stan, bokade slingtid, åkte till götgatan, gick till vårt sushihak, åt middag, gick till ett fik, mös, pratade och bara var. Precis som det ska vara alltså! Blev klippt av min chef idag också. Jag har inte varit hos en frisör sen i september, var beredd på att få flera centimeter kortare hår. MEN! Mitt hår är tydligen gjort av guld, det behövdes knappt tas en centimeter?! Whaaattttt? Bevis på att bra hårprodukter är viktigt! Yeahyeah.
Imorn kommer min prutt. JAG LÄÄÄNGTAR!

hold you in my arms

Har egentligen ingenting alls att skriva. Förutom att jag är himla glad just nu. Micke tänker nämligen komma på torsdag istället för på fredag, och tänker åka hem på måndag istället för söndag. Det betyder att imorn får jag träffa honom imorn! Vilket också betyder att jag helt plötsligt fick väldigt mycket att göra ikväll! Hade ju planerat att grovstäda på torsdag! Vill ju inte att det ska se ut som ett bombnedslag här när jag får massor av finbesök (exempel på att det ser ut som ett bombnedslag: Jag sover inte ens i min säng. Dörren till sovrummet står stängd pga att hela min garderob ligger på sängen och på golvet. Igår tappade jag ut ett solpuder på golvet där inne så det blev världens puderhög över golvet, vad gjorde jag? Tänkte "jaha.", släckte lampan, gick ut och stängde dörren.) HAHA! Sån är jag i dessa tider. Jag brukar inte vara så grisig. Men det har hänt något med mig. Jag har ingen energi till att ha det snyggt överallt. Såååå.. ni vet vad jag kommer ägna mig åt ikväll! Fast först ska jag bada.

RSS 2.0