tjugo dagar kvar

det närmar sig med stormsteg det här hörrni. igår fixade vi allt det sista för ankomsten, så nu har vi allt som kan tänkas behövas och lite till. det är bara att ploppa nu bebis!

idag har vi tvätt- och städdag här hemma. och med vi så menar jag micke. jag har varit hos barnmorskan och så har jag legat i soffan, torkat av handfatet, lagat lunch till oss oooch... ja vi var ju och handlade tillsammans i morse. micke fixar allt. så jävla bra är han!

ett år älskling

Idag för ett år sen gav Micke mig en ring. Tiden går så jäkla snabbt. Känns som att det var igår jag stod där mitt i publikhavet och grät av lycka. 
Idag kan jag inte få på mig ringen pga gravidsvullnad. Den kommer till halva fingret sen tar det stopp. Längtar tills jag kan ha den igen.
 
Jag älskar dig över allt annat Micke <3

Loving you makes life worth living

Idag är det exakt fyra veckor till beräknat datum för bebis att ploppa. Jag längtar så att det gör ont efter att få träffa personen som bott i min mage i drygt nio månader. Jag längtar efter att få lära känna henne, efter att få pussa henne på magen och efter att få se hur hon ser ut. Jag längtar efter att få titta på henne när hon ligger på sin pappas mage och jag längtar efter att få känna känslan av att vakna upp bredvid min lilla familj. Bredvid mitt livs kärlek och vår lilla dotter. För varje dag som går så blir allt mer verkligt. Jag inser att allt jag drömt om faktiskt kommer bli verklighet om bara några veckor. Eller dagar. Snart går vi där, jag och Micke, med en barnvagn, när hösten är som bäst. När färgerna är som finast. Då går vi där och är lyckligast i världen. Vi är en familj. En egen liten familj som alltid kommer att vara vi. När jag tänker på mitt barn, min flicka, som ligger i sin pappas famn, eller tanken på att se honom pussa henne på pannan en nyvaken vintermorgon, då fäller jag några glädjetårar och undrar vad jag gjort för att förtjäna allt det här. Jag är verkligen lycklig.
 

Hemma i lugnet

Just nu är jag i Månsåsen och samlar krafter. Jag är fortfarande inte frisk men har fullt schema varje dag ändå. Jag njuter varje sekund av att vara här uppe och av att träffa alla mina fina, önskar att vi kunde ses oftare.

Idag går vi in i vecka 35 med bebis. Fem veckor till beräknat datum!!!

Saknar min andra halva väldigt, väldigt mycket. På fredag kommer han hit <3


jävla bra timing

Sen i tisdags har jag legat dödssjuk i sängen. En blandning mellan öroninflammation, halsfluss och bihålsinflammation har tagit över min kropp. Det var den veckan med mami och papi i stan det! Dom är för tillfället ute och roar sig på egen hand. Själv ligger jag inne och tittar på OS och försöker bli frisk tills i morgon då tanken är att åka till Östersund. Varför blir det alltid såhär? Fuckfuckfuck säger jag bara! 

pride

åh vad jag önskar att jag var där idag. stämningen och kärleken den här dagen i stockholm går inte att beskriva! jag och bebisfisen kanske klär upp oss i regnbågens alla färger och tågar med nästa år. 
 
 
 
 

fredagsnöje och söndagsnöje

 
Det var lite skillnad i folkmängd på konserterna. Bruce drog till sig totalt drygt 140.000 människor. Beach boys var det ungefär jag och 5.000 till som såg.

hallå folks

Det är tyst här av en anledning. Sen i lördags har vi haft besök här hemma. Farsgubben, Emma och Janni. Emma och Janni drog i måndags och lämnade efter sig något virus som jag lyckades dra i mig. Jag är heeeelt slut. Sover dåligt på nätterna och hostar och slemmar på dagarna. Därför är det lite synd om pappi som är här med en dotter som inte orkar göra något. Micke är iallafall ledig idag så de flänger runt på stan och jag dricker te. Men imorn tänkte jag bli frisk för då kommer mammi!

Bruce Springsteen var grym på Ullevi. Han körde dock på lite för länge enligt min smak - men det lär ju bero på att jag är så jävla gravid och dessutom är jag inget superfan och kände knappt igen hälften av alla låtar.
Beach boys var desto bättre! De har bara glada låtar, i lagom hög ljudnivå och de spelade bara i drygt två timmar. Aaaalldeles lagom för min tunga mage.

Apropå tung mage - nu är det nära!

RSS 2.0