det här med att vara gravid

Dåligt

Känslosam - Alltså, nog för att jag alltid har varit en känslomänniska men så lätt som jag har till tårar nu har jag aldrig haft. Och det här med att vara sur. Oj alltså! Micke gör det så jävla bra som står ut med mig. Vad han än gör så är det bara fel och vad någon annan än säger så är det idiotiskt och allt känns bara som ett helvete. Som tur är har just den här delen börjat avta mer och mer och jag skrattar mer och mer för varje dag som går. Så. Jävla. Skönt. Jag är inte mig själv om jag inte kan skratta. Men helt ärligt, under tiden sen vi fick reda på besekdet så har det inte funnits något att skratta åt. Som sagt. Allt var ju bara åt helvete.


Kissnödig
- Ni vet när man kissar, går iväg, sätter sig i soffan, vilar i 10 minuter och sen är kissnödig igen så att man knappt kan hålla sig? Ja. Tänk er så varje dag i några veckors tid.

Tröttheten - Ja alltså här har vi egentligen den värsta punkten. Vi tar det igen. Ni vet när man somnar klockan tio på kvällen, vaknar halvsju av extrem kissnödighet, kissar, kan inte somna om, lägger er i soffan och tittar på nyhetsmorgon i ca. en timma, somnar till klockan 12, är vaken i ca. en-två timmar, somnar, vaknar, somnar, vaknar, för att sen gå och lägga sig för natten och somnar direkt. SÅ trött har jag varit. Även det har börjat bättra sig men vilket helvete det har varit.

Illamåendet
- Okej, jag ångrar mig. Det här är den värsta punkten. Tror inte att jag måste gå in på så många detaljer för de flesta vet väl hur en riktigt ordentlig magsjuka känns? Ja, ta den magsjukan och gångra med ca 12-15 veckor. Härligt! Värsta av allt: Det har inte slutat. Kräks fortfarande.

Det som komma skall - Förmodligen har jag nog inte ens upplevt det värsta med att vara gravid än. Har säkert massor av smärtor och plågor att se fram emot under en svettig sommar.

Bra

Allt som händer, händer av en anledning och hela den här pesten kommer att sluta med något helt fantastiskt.

berätta det för alla

Jag är alltså på smällen. Jag älskar att jag kan få skriva det såhär öppet! På smällen på smällen på smällen på smällen! Får inte nog att prata om det så ni får vara medvetna om att det kommer bli mestadels bebissnack här från och med nu.

Eller. Haha! Egentligen vet jag inte vad jag ska berätta om just bebisdelen just nu med tanke på att det enda jag gör och har gjort i flera veckors tid är att kräkas. Och hur intressant det är att höra om vet jag inte? Vi skippar kanske den delen och längtar tills vi har varit iväg på rutinultraljudet istället.

nu kanske jag är tillbaka

Hej!
Nu tänker jag berätta vad det är som har hållit mig borta från bloggen såhär länge.
Sen i januari har det inte funnits någonting annat i mitt huvud än faktumet att det började växa en bebis i min mage. That's why! Jag har velat skrika ut det till hela världen men någonting säger åt en att vara tyst om det så länge som möjligt, och nu har jag varit tyst länge nog. Jag ska bli mamma och Micke ska bli pappa!


Nu när ni vet om det så kommer jag förhoppningsvis lägga lite mer tid på bloggen, nu när vi inte har några hemligheter mellan oss så att säga.

why start a fire

Tanken var ju att jag skulle åka bil till Östersund den tjugoandra för att stanna till den tjugosjätte. Det skulle ju betyda att jag bara skulle hinna fira mammas födelsedag och inga dater med kompisar. Såååååå! Efter att ha fått bekräftat att jag fått jobbet men att jag inte kunde börja jobba förrän mina polispapper kommit så bestämde jag mig för att åka till Östersund redan på tisdag. Jag kommer alltså kunna vara hemma i två veckor!! Sååååååå jävla skönt! Längtar ihjäl mig!

in kommer ting

Hej alla followers!
Det var inte igår. Det finns en anledning till det och det är så enkelt som: Det har inte hänt ett skit på år och dar. Dääärför har jag inte skrivit. Hehehehe. Men paula! Here I am och nu har det hänt en kul grej! Jag har typ fått jobb. Och nej, jag har inte jobbat på tre månader men det finns en anledning till det också. Det får vi se om jag någonsin berättar för er men ja. Nu börjar allt rulla på iallafall och på fredag ska jag träffa en mamma och en dotter som jag förmodligen ska börja jobba för. Allt beror på om vi klickar, om dom gillar mig och om jag gillar dem. Jobbet är som assistent åt dottern. Känns fint!


Om två veckor ska vi åka uppåt i landet för att fira min kära mammi som fyller år. Jag längtar så äckligt mycket! Det kommer dock vara en kort visit så att träffa några vänner blir det nog inte tal om. Tyvärr. Den helgen ska mamma och pappa få all min uppmärksamhet.
Idag har jag lagat pocherad lax och kokt potatis. Åh herregud vad jag älskar kokt potatis. Vill äta det hela tiden helst. HIHIHI

RSS 2.0