god morgon 06:30

Innan klockan slagit 06:00 väljer hon att slå upp sina blå och be mamma om mat. (Ni vet, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHNÄÄÄUUUAAHHHHGAAAAAHHUUUÄÄÄHHUUUÄÄÄHHHH). Här mår man rätt dåligt alltså, tröttare än någonsin pallrar man sig upp och fixar mat för att sedan mata i ett mörkt rum i tystnad i hopp om att bebisen ska somna om när mättnaden infinner sig. Åhnä, inte Freja heller. Somna om? Till vilken nytta då?
När man insett att det är dags att sluta hoppas, dags att förstå att den här bebisen vill verkligen inte sova, då kliver man upp, lägger en extremt pratglad bebis i gymmet som direkt börjar ha en djup diskussion med Barbastark. Nu då? Man står och kikar på sin bebis med en jävla massa grus i ögonen och förbannar sig lite över att inte få sova. I tre sekunder. Sen inser man vad man kan göra av den här situationen. Bebisen är överlycklig, musikhjälpen går på TV:n, Micke sover, det är mörkt ute.
Tända ljus, musikhjälp, kaffe, snus, soffa och så Freja. Jag har aldrig uppskattat mörka mornar så mycket om jag gör nu. Tack vare dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0